3 slaapkamers Appartement onroerend goed in Calpe

Calpe, Alicante, Spain
412,000
Ref: 613495
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Huis
97 m²
Perceel
Zwembad
Yes
Prijs
412,000

Omschrijving

U geniet van het domineren van uw eigen ruimte door deze te bedrukken met uw unieke stijl, de wereld terug te laten vallen en het gewicht op uw schouders te verlichten zodra u de deur van uw huis binnenkomt. Maar als u naar buiten stapt, houdt u ervan om met de buren te praten, hun kinderen te begroeten... en u kunt het niet helpen dat het u rust geeft om met anderen te communiceren en te weten dat ze in de buurt zijn. Dit verbazingwekkende contrast maakt je tot JIJ, en het delicate evenwicht moet worden gehandhaafd.
Er is geen betere residentie om dit te ervaren dan in dit mooie appartement dat op de eerste lijn van het strand van La Fosa ligt, op een steenworp afstand van restaurants en andere sociale voorzieningen. Het is binnen een paar minuten rijden naar de volgende stad en de golfbaan, wat zorgt voor een leuk en vrolijk verblijf.
Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, 3 ruime slaapkamers (3 tweepersoonskamers) en 2 badkamers. Er is ook een terras van waaruit u kunt zonnen en genieten van een spectaculair uitzicht op de zee, zelfs als u wordt blootgesteld aan de wijde open lucht en verkoelende bries die uniek zijn voor zo'n toplocatie. En de sterrenhemel!?! Je zult het moeten zien om het te geloven, met een vleugje Ifach Rock om het plaatje compleet te maken.
De toegang tot het terrein is via een lift en er is voldoende parkeergelegenheid voor u.
Bereik ons vandaag nog voor een bezoek aan het terrein.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 613495, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst