4 slaapkamers Villa onroerend goed in Calpe

Calpe, Alicante, Spain
1,160,000
Ref: 620887
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Huis
393 m²
Perceel
192 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,160,000

Omschrijving

Te koop: top villa (geschakeld) in de wijk Tosal-Manzanera in Calpe met geweldig uitzicht op zee. Het complex bestaat uit 10 nieuwe geschakelde villa's. Elke villa heeft 3 verdiepingen, zeer mooi zeezicht en een privé zwembad. Het zandstrand Arenal Bol en zijn promenade liggen op een steenworp afstand.  Afgezien van het privé zwembad, heeft het complex een gemeenschappelijk zwembad en kinderbad, barbecue zone en groene zones.
De begane grond van deze moderne woning bestaat uit een woon-eetkamer, open en volledig ingerichte keuken, een slaapkamer en een badkamer. Het terras bij het zwembad is toegankelijk vanuit de woonkamer. De benedenverdieping heeft 2 opslagruimtes, een badkamer en een garage voor 2 auto's. Op de bovenste verdieping zijn 3 slaapkamers met en-suite badkamers. 
Deze halfvrijstaande villa heeft vloerverwarming, airconditioning, een intelligent home system, climalit glas, video-intercom en pre-installatie van glasvezelnet in alle kamers.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 620887, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Details: 1000m2 ; Complete South ; Top Sea View and Montain View ; 3 bedrooms; 3 bathrooms; large terrace; swimming pool From all rooms perfect sea views! 2…

1,150,000
Referentie: 699650

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst