3 slaapkamers Villa onroerend goed in Calpe

Calpe, Alicante, Spain
1,260,000
Ref: 620888
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Huis
262 m²
Perceel
150 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,260,000

Omschrijving

Moderne halfvrijstaande villa te koop in Calpe. Dit complex bestaat uit tien geschakelde villa's met 3 verdiepingen. Alle profiteren van uitzicht op zee. Het mooie strand van Arenal Bol ligt op minder dan een kilometer afstand. De villa's hebben een privé zwembad. Daarnaast is er een gemeenschappelijk zwembad en een kinderbad op het complex. Er is een barbecue zone en verschillende groene zones. 
Dit model heeft 3 slaapkamers. We betreden de villa op de hoofdverdieping waar we een open woon-eet-keuken gedeelte vinden. Vanuit deze ruimte heeft u direct toegang tot de veranda, het zwembadterras en de tuin. De keuken is volledig uitgerust. Ook gastentoilet en wasruimte op deze verdieping. Een trap leidt naar de bovenste verdieping, waar zich 3 slaapkamers en 2 badkamers bevinden. De kelder herbergt de garage voor 2 auto's, berging en badkamer.
De villa is zeer comfortabel: vloerverwarming, aircon, intelligent home system, dubbele beglazing, pre-installatie van glasvezelnet overal en video-intercom.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 620888, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Warmte en maximaal comfort in onze prachtige woning met moderne lijnen en de beste integratie met de natuur, op deze plek vol rust in de urbanisatie Buena Vista in Calpe. b…

1,269,000
Referentie: 646399
...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Luxe villa met zeezicht te koop in Calpe.  Deze stijlvolle villa uit 2013 is gebouwd volgens Duitse normen, d.w.z. met isolatie in de buitenmuren en het plafond, wat zow…

1,250,000
Referentie: 217933

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst