4 slaapkamers Villa onroerend goed in Benissa

Benissa, Alicante, Spain
2,600,000
Ref: 656111
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Huis
487 m²
Perceel
1540 m²
Zwembad
Yes
Prijs
2,600,000

Omschrijving

Moderne design villa te koop met open zeezicht richting Calpe
Locatie
Deze nieuwbouw design villa met zeezicht is gelegen in de urbanisatie Raco de Galeno in Benissa. Een recente urbanisatie in ontwikkeling met luxe, moderne villas, gelegen tussen Benissa dorp en Calpe en met mooi uitzicht op de Middellandse Zee. Het is 6 autominuten naar het strand van La Fustera en met 10 minuten rijden bent u in Calpe met alle voorzieningen, winkels, vertier en stranden.
De villa
De villa krijgt 4 niveaus die verbonden zijn met een interne lift en een trap. Op het laagste niveau is een garage van bijna 35m2 met ruimte voor 2 auto´s. Eén niveau hoger vinden we een wasruimte, gym, spa-zwembad, sauna, cinema, toilet en een open ruimte voor bijv. een biljard en een bar. Weer een etage hoger is een royale living-dining met open plan keuken, bijkeuken, gastentoilet en een slaapkamer en suite. Op de bovenste woonlaag bevindt zich de master slaapkamer met privé dressing en en-suite badkamer. Alsmede nog 2 slaapkamers met en-suite badkamers. Op het dak is een solarium.  
Buiten
De luxe en het comfort van de binnenkant van de woning vinden we ook terug in de buitenruimtes. Ruime terrassen op diverse niveaus, een zitkuil met centraal vuur voor killere momenten, een prachtig zwembad en een onderhoudsarme tuin.
Kenmerken
Luxe materialen, vloerverwarming, air conditioning, lift, solarium, jacuzzi, garage, hoogwaardige keukenapparatuur, domotica, pre-installatie alarm, binnenzwembad, gym etc.

Wie zichzelf wil verwennen met deze op en top luxe nieuwbouw villa te koop in Benissa, kan vandaag nog contact opnemen met één van onze medewerkers.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 656111, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Deze villa beslaat vier verdiepingen, bereikbaar via een lift en een interne trap. Op de begane grond vindt u een ruime open woon-, eetkamer en keuken, samen met een gas…

2,595,000
Referentie: 702290
...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Villa te koop in Benissa Costa: Spectaculair ZeezichtDeze indrukwekkende vierlaagse villa in Benissa Costa biedt een ongeëvenaard uitzicht op de zee en is ontworpen om comf…

2,595,000
Referentie: 700739
...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Project voor een luxe nieuwbouwvilla te koop in de nieuwbouwwijk van Raco De Galeno, Benissa. Geniet van prachtige uitzichten en geniet een confortabele afstand naar zowel …

2,600,000
Referentie: 696732

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst