6 slaapkamers Villa onroerend goed in Calpe

Calpe, Alicante, Spain
3,500,000
Ref: 659849
1 /
Slaapkamers
6
Badkamers
7
Huis
855 m²
Perceel
2200 m²
Zwembad
Yes
Prijs
3,500,000

Omschrijving


Luxe huisproject met panoramisch uitzicht op de Peñón de Ifach.Deze woning is verdeeld over 3 verdiepingen en biedt alle luxe en comfort.Op de bovenste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, beide met en-suite badkamer, kleedkamer en woonkamer. De slaapkamers hebben zowel een eigen terras als toegang tot het gedeelde terras van beide kamers.Op de hoofdverdieping zijn er nog 2 slaapkamers, ook met ensuite badkamer, vinden we ook de grote woonkamer en de open keuken met kookeiland, een tweede woonkamer, gastentoilet, berging en wasruimte met toegang tot een patio.
De begane grond biedt twee gastenverdiepingen met slaapkamer, badkamer, woonkamer en keuken, evenals een fitnessruimte, binnenzwembad, doucheruimte en ontspanningsruimte.
Rondom het huis vinden we verschillende terrassen en het prachtige buitenzwembad. Aan het huis vast zit een grote garage met ruimte voor 3 voertuigen.
Het huis biedt alle comfort zoals lift, vloerverwarming, alarm, pre-installatie van buitenalarm en camera's, airzone, domotica, ...

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 659849, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst