4 slaapkamers Villa onroerend goed in Benissa

Benissa, Alicante, Spain
550,000
Ref: 663007
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Huis
128 m²
Perceel
850 m²
Zwembad
Yes
Prijs
550,000

Omschrijving

Een villa te koop in de omgeving van La fustera, op zeer korte afstand van het strand La fustera. 

De villa is gebouwd op een perceel van 850 m2 met een bebouwd oppervlak van 128 m2. De villa bestaat uit twee onafhankelijke delen. 

De begane grond, die u kunt betreden via de deur bij het zwembad terras, bestaat uit een ruime woon / eetkamer met een open keuken, allen met directe toegang tot het zwembad terras. twee ruime tweepersoons slaapkamers en twee badkamers. 

De eerste verdieping, die kan worden bereikt via een buitentrap die leidt naar het bovenste terras met naya, bestaat uit een zeer ruime woon / eetkamer met een open keuken. Ook op deze verdieping zijn twee tweepersoons slaapkamers met ingebouwde kasten en een badkamer met een douche. Vanaf dit niveau en het buitenterras, kunt u genieten van het uitzicht op zee! 
Een zeer ruime en onderhoudsvriendelijke tuin met een zwembad van 12x4m, dat volledig op het zuiden is gericht, zodat u de hele dag van de zon kunt genieten. Het perceel biedt ook de mogelijkheid om meerdere auto's te parkeren, er is ook een ruime garage, die ook als opslagruimte kan dienen. Toegang tot het terrein is ook mogelijk via de poort. 

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 663007, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Deze prachtige woning, gelegen in een rustige buurt, biedt een unieke combinatie van moderne renovaties en de charmante Spaanse stijl. Met een uitgebreid scala aan voorzien…

560,000
Referentie: 699876
...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Deze ruime villa met prachtig uitzicht op zee en de heuvels is gelegen in de rustige en groene wijk La Vina aan de kust van Benissa. Het heeft twee ingangen, een vanaf…

545,000
Referentie: 675309

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst