3 slaapkamers Villa onroerend goed in Benitachell

Benitachell, Alicante, Spain
1,745,000
Ref: 677988
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Huis
181 m²
Perceel
824 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,745,000

Omschrijving

Deze luxe, moderne designvilla met een privé overloopzwembad en uitzicht op zee ligt op Cumbre del Sol in Benitachell tussen Alicante en de stad Valencia.
Met een modern ontwerp en een elegante en lichte indeling heeft deze villa drie slaapkamers, allemaal met eigen badkamer, waarbij de hoofdslaapkamer een grote kleedkamer heeft. De begane grond van dit huis biedt de mogelijkheid om het uit te breiden tot vier slaapkamers. De hoofdverdieping is ontworpen met open ruimtes waar de keuken en woon-eetkamer zijn samengevoegd en uitkomen op het hoofdterras met een prachtig privézwembad en de veranda.
De indeling en het ontwerp van de villa maken optimaal gebruik van het uitzicht op zee, zowel vanuit de slaapkamers als vanuit de woon-eetkamer. Een comfortabele en duurzame villa, met overal vloerverwarming met aerothermische verwarming, een open haard, installatie van een fotovoltaïsch systeem voor eigen gebruik, stopcontact voor het opladen van elektrische auto's en een selectie van materialen die kwaliteit en warmte aan het huis geven.
BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
Panoramisch uitzicht op zeeInfinity zwembad met een prachtig omringend terrasOpen plan leefruimtesDrie slaapkamers allemaal met eigen badkamerIngebouwde kasten plus een inloopkast voor de hoofdslaapkamerA/C en vloerverwarming in het gehele huismogelijkheid voor een vierde slaapkamerOplaadpunt voor elektrische autoElektrische poorten
Bel ons nu voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 677988, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Villa Iseo, villa met privé zwembad en zeezicht in het Residentiële Resort Cumbre del Sol, in Benitachell, aan de Costa Blanca Noord, tussen Alicante en de stad Valencia.Ee…

1,745,000
Referentie: 653850

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst