4 slaapkamers Villa onroerend goed in Benissa

Benissa, Alicante, Spain
950,000
Ref: 689367
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Huis
380 m²
Perceel
2471 m²
Zwembad
Yes
Prijs
950,000

Omschrijving

Villa met veel potentieel,  geweldige tuin en zeezicht te koop in Baladrar, Benissa – op loopafstand van de zee en voorzieningen

Op een royaal, vlak perceel van bijna 2500 m² ligt deze fantastische villa in Baladrar, Benissa. Met een unieke ligging op slechts enkele minuten lopen van de Middellandse Zee en binnen een paar minuten wandelen bereikt u een grote internationale supermarkt en diverse restaurants, waarvan de eerste al op 200 meter ligt. Ideaal voor wie van gemak en een ontspannen levensstijl houdt.

De villa zelf is verdeeld over twee niveaus en biedt uitzicht op zee. Op de bovenste verdieping bevindt zich de hoofdwoning, bestaande uit een ruime woon- en eetkamer, een volledig ingerichte aparte keuken, drie comfortabele slaapkamers en twee moderne badkamers. Via de keuken komt u direct op de charmante, overdekte "naya", waar u met gemak een grote eettafel kunt plaatsen voor lange, gezellige avonden in de buitenlucht. Dit is de plek waar het Mediterrane leven écht tot zijn recht komt!

Beneden, bereikbaar via een buitentrap, bevindt zich het zwembad en het gastenverblijf. Uw gasten genieten hier van volledige privacy met hun eigen woon-eetkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Het overdekte terras biedt een rustige plek om te ontspannen en verkoeling te zoeken op warme dagen.

De villa is uitgerust met alle moderne gemakken die het leven aangenaam maken, zoals vloerverwarming, airconditioning, dubbel glas en een alarmsysteem. Een eigen waterbron geeft onafhankelijkheid op het gebied van watervoorziening. Bovendien zorgen twee sfeervolle open haarden voor warmte en gezelligheid in de koelere maanden.

Wat deze villa écht bijzonder maakt, is de schitterende, weelderige tuin. Hier vindt u diverse uitnodigende zithoekjes, verzorgde gazons en volgroeide bomen, waaronder veel volgroeide palmbomen. Rondom het zwembad strekt zich een ruim zonneterras uit, ideaal voor het plaatsen van ligbedden. Het “verborgen” overdekt terras, omringd door groen, biedt een rustige plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Het unieke detail hier is een boom die door het dak van het terras groeit, een prachtig natuurlijk element.

Voor wie groene vingers heeft, biedt de tuin ook volop mogelijkheden. Een deel van het terrein is nog niet in gebruik, wat ruimte biedt voor bijvoorbeeld een moestuin, petanquebaan of een extra schuur.

De woning beschikt verder over een ruime garage met plaats voor meerdere voertuigen, en onder het zwembadterras bevindt zich een technische ruimte met een extra douche en toilet. Door de gunstige zuidoostelijke ligging kunt u hier het hele jaar door van de zon genieten.

Dergelijke grote percelen aan de kust zijn schaars en dit huis biedt een zeldzame kans om een persoonlijk paradijs te creëren, op een zeer goede locatie.

Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden van deze geweldige villa te koop in Benissa.

De getoonde prijs is exclusief belastingen en aankoopkosten / Het aanbod is onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen, beschikbaarheid, weglating en/of terugtrekking uit de markt zonder voorafgaande kennisgeving / Meubilair en inhoud volgens persoonlijke overeenkomst en niet volgens de foto's in de presentatie

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 689367, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst