4 slaapkamers Villa onroerend goed in Benissa

Benissa, Alicante, Spain
1,350,000
Ref: 689371
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Huis
464 m²
Perceel
1131 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,350,000

Omschrijving

Prachtige luxe villa te koop in Buenavista, Benissa. Centraal gelegen in de driehoek Moraira, Benissa en Calpe. De gezellige Cala van Baladrar ligt op slechts 4 autominuten van de woning.

Benedenverdieping:

U komt binnen in een ruime hal die aansluit op de grote woonkamer. Er is een riante, volledig uitgeruste keuken en een wasruimte. Er zijn 3 tweepersoonslaapkamers en 3 badkamers. Allen met directe toegang tot het terras.

Bovenverdieping:

De master slaapkamer beslaat de gehele bovenverdieping. Er is een prive dressing en een en-suite badkamer met zeezicht ligbad. Er is ook een groot privé terras met uitzicht op zee.

Buiten:

Het exterieur wordt gedomineerd door een privézwembad omgeven door prachtige tuinen en terrassen. De tuin is volgroeid en heeft een aantal tropische palmen. Het grasveld draagt bij aan de allure van deze villa.

Voorzieningen:

De villa beschikt over vloerverwarming, airconditioning, dubbel glas, rolluiken, een alarmsysteem, een pergola voor twee auto's en zonnepanelen. Er is een ontkalkingsinstallatie en er zijn eerste klas materialen gebruikt.

Deze villa biedt het perfecte evenwicht tussen comfortabel wonen en het genieten van de heerlijke omgeving van Buenavista.

Neem contact op voor meer informatie.

De getoonde prijs is exclusief belastingen en aankoopkosten / Het aanbod is onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen, beschikbaarheid, weglating en/of terugtrekking uit de markt zonder voorafgaande kennisgeving / Meubilair en inhoud volgens persoonlijke overeenkomst en niet volgens de foto's in de presentatie

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 689371, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Een uitbeelding van luxe en elegantie, deze geweldige woning is gelegen in een zeer mooie en groene omgeving van Benissa. De fantastische villa biedt een ongelooflijk uitzi…

1,350,000
Referentie: 613474

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst