5 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira

Moraira, Alicante, Spain
2,100,000
Ref: 689841
1 /
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Huis
406 m²
Perceel
1087 m²
Zwembad
Yes
Prijs
2,100,000

Omschrijving

Deze prachtige moderne villa wordt gebouwd op een perceel van 1.087m2 en het huis heeft een totale constructie van 406m2.
In deze villa vind je in totaal 3 verdiepingen. De begane grond bevat een woonkamer, keuken-eetkamer, een gastentoilet en een slaapkamer met en-suite badkamer. De bovenverdieping heeft in totaal drie slaapkamers, waarvan een met en-suite badkamer en een gedeelde badkamer, allemaal met een zeer modern tintje. De kelder herbergt een fitnessruimte, bijkeuken, woonkamer en nog een slaapkamer met en-suite badkamer.

Extern is er een overloopzwembad en een spectaculair terras vanwaar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op Moraira.
- Belangrijkste punten:- Vloerverwarming d.m.v. een warmtepomp- Airconditioning- Dubbele beglazing in de ramen en deuren met veiligheidsglas en climalit glas, kleur van het kozijn te kiezen door de klant- Elektrische rolluiken in de slaapkamers- Keuken te kiezen door de klant- Bijkeuken te kiezen door de klant- Badkamers te kiezen door de klant- Vloer- en wandtegels te kiezen door de klant- Alle binnendeuren moeten 2,3 m hoog zijn- Buitendeuren moeten 2,5 m hoog zijn.3m hoog- Buitenhekwerk wordt van glas met roestvrij staal - Binnenhekwerk wordt van glas- Zwembad wordt voorzien van LED verlichting en trap, tegels worden geselecteerd door de klant- Voor meer informatie over dit spannende project kunt u altijd contact met ons opnemen.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 689841, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst