3 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira

Moraira, Alicante, Spain
1,190,000
Ref: 691289
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Huis
308 m²
Perceel
1050 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,190,000

Omschrijving

Deze volledig uitgeruste villa heeft vele extra's zoals een sauna, fitnessruimte, jacuzzi en barbecueplaats. De woning heeft een traditionele stijl en is in onberispelijke staat.

De villa wordt momenteel gebruikt als lucratief verhuurobject. Uitgerust met vloerverwarming op zonne-energie/gas, airconditioning warm/koud, dubbele beglazing, inbouwkasten en natuurlijk valt het panoramische uitzicht op zee op.

De ingang van het hoofdgebouw leidt direct naar een hal met open woon-/eetgedeelte en volledig ingerichte keuken met geïntegreerde apparatuur. Openslaande deuren vanuit de woonkamer leiden naar het zwembad/terras met overdekte eethoek. Naast de hal ligt de ouderslaapkamer met en-suite badkamer en toegang tot het terras, evenals een gastentoilet.

De begane grond is bereikbaar via een interne trap, waar zich nog eens 3 tweepersoonsslaapkamers bevinden, waarvan een met en-suite badkamer, 3 badkamers, een sauna en een fitnessruimte.

De onderhoudsarme tuin met veel terrassen nodigt uit om te vertoeven en het infinity zwembad, verwarmd door zonne-energie, maakt de woning perfect.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 691289, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Moderne projectvilla op een perceel met prachtig vrij uitzicht op Moraira en de zee, gelegen in het Sol Park-gebied in Moraira. Deze villa zal worden gebouwd volgens de …

1,195,000
Referentie: 702271
...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Project met licentie: moderne villa te koop in Moraira Deze stijlvolle moderne villa, met bouwvergunning, is gelegen in de gewilde wijk Sol Park en biedt een prachtig ui…

1,195,000
Referentie: 702039
...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Villa te koop in een van de beste gebieden, El Portet-Moraira Magnifieke luxe villa in moderne stijl, gebouwd in 2013 met de hoogste kwaliteit, gelegen in een van de mee…

1,190,000
Referentie: 699970

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst