4 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira

Moraira, Alicante, Spain
2,290,000
Ref: 691568
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Huis
434 m²
Perceel
1190 m²
Zwembad
Yes
Prijs
2,290,000

Omschrijving

Fantastische villa met spectaculair uitzicht op zee en de peñon de ifach. De villa heeft een grote garage, een grote woon-eetkamer met open keuken en fantastisch uitzicht op zee.

Op dezelfde verdieping hebben we een wasruimte, de grote slaapkamer met kleedkamer en een ruime badkamer, buiten vinden we een grote barbecue of zomerkeuken, met het terras van het verwarmde zwembad met overloop en een jacuzzi voor meer dan vier personen waar je kunt uitrusten en ontspannen met het fantastische uitzicht dat ons het pand geeft.

Op het lagere niveau van het huis is er een berging, een sauna en drie slaapkamers met badkamers, allemaal met toegang tot het zwembadterras en uitzicht op zee.

De woning ligt op slechts een klein eindje rijden naar het charmante stadje Moraira, waar je een grote verscheidenheid aan restaurants en luxe winkels vindt. Maar het beste van het gebied zijn de zandstranden en charmante rotsachtige baaien.

Een unieke plek waar je je kunt losmaken van alles en kunt genieten van de lange zonnige dagen in gezelschap van familie en vrienden.

Een geweldige investering op een van de beste locaties...!!!!

Aarzel niet om voor meer informatie contact op te nemen met ons geweldige team, dat je zal helpen en adviseren over de beste investering van je leven.

 

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 691568, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Dit project voor een moderne villa ligt in een van de beste wijken van Moraira in La Sabatera, op slechts 5 minuten van het stadscentrum waar je alle restaurants, bars, win…

2,300,000
Referentie: 697883
...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Spectaculaire villa met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, het pand is toegankelijk via een eigen en beveiligde toegang met ruimte voor meerdere auto's. Het perce…

2,290,000
Referentie: 691288
...
5 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Dit exclusieve bouwproject presenteert een luxueuze eengezinsvilla gelegen op een van de meest prestigieuze locaties in Moraira, op slechts 5 minuten van het levendige cent…

2,300,000
Referentie: 687895

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst