3 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira

Moraira, Alicante, Spain
695,000
Ref: 695131
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Huis
261 m²
Perceel
1800 m²
Zwembad
Yes
Prijs
695,000

Omschrijving

Ontdek de tijdloze charme van dit karaktervolle huis in een doodlopende straat in Moraira. Deze woning ligt verscholen in een rustige straat en biedt een toevluchtsoord uit de drukte van het moderne leven. Met zijn klassieke architectuur en verzorgde tuin straalt het huis een gevoel van warmte en welkom uit.

Stap binnen in een een gezellige leefruimte die uitnodigt tot ontspanning en contemplatie. Panoramische ramen bieden uitzicht op het omliggende groen en laten natuurlijk licht door de kamers dansen.

Met 3 slaapkamers en 3 badkamers zijn comfort en privacy gegarandeerd voor jou en je gasten.

Buiten biedt een enorme tuin de perfecte achtergrond voor stille contemplatie of intieme bijeenkomsten met geliefden. Volgroeide bomen zorgen voor schaduw op warme zomerdagen, terwijl het zachte geritsel van de bladeren een rustgevende soundtrack biedt voor je dagelijkse routine.

Een buitenkeuken maakt al fresco dineren een genot, terwijl de kelder extra opslagruimte biedt of mogelijkheden voor aanpassingen.

Ondanks de leeftijd is dit huis voorzien van moderne gemakken, zoals een sauna, wasruimte en centrale verwarming om het behaaglijk te houden in de koelere maanden.  Prachtig zwembadgedeelte met groot zwembad, compleet met een praktisch zonnedek voor energie-efficiëntie.

Als je op zoek bent naar een toevluchtsoord weg van het lawaai en de chaos van de moderne wereld, zoek dan niet verder dan deze charmante woning in een rustige straat precies goed voor jou. Hier vind je comfort en tijdloze schoonheid.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 695131, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
Nieuw
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Stijlvolle halfopen bebouwing te koop in Benimeit, Moraira. In een rustige cirkelstraat met voetpaden vinden we deze prachtige twee onder een kap woning terug. Midden in de…

690,000
Referentie: 703406
...
5 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Traditionele villa te koop in Moraira, La Cometa De locatie De locatie van deze woning te koop in Moraira is zonder meer goed te noemen. Slechts 10 minuten lopen naar h…

690,000
Referentie: 657820
...
9 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Een onroerend goed met veel potentieel, dicht bij Moraira stad. Dit is een omgebouwd kantoorgebouw dat bestaat uit een appartement met drie slaapkamers en drie appartemente…

699,900
Referentie: 602128

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst