5 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira

Moraira, Alicante, Spain
655,000
Ref: 695134
1 /
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Huis
203 m²
Perceel
865 m²
Zwembad
Yes
Prijs
655,000

Omschrijving

Charmante Villa te Koop in Moraira, La Sabatera.

Ontdek deze spectaculaire villa gelegen in het prestigieuze gebied van La Sabatera, op slechts 1,2 km lopen van het bruisende centrum van Moraira en het idyllische zandstrand, L'Ampolla. Op een ruim perceel van 865 m² staat deze voortreffelijke villa van 203 m², verdeeld over twee niveaus, die perfect stijl en comfort combineert.

Begane Grond.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer, versierd met een houtkachel en glazen gordijnen die toegang geven tot een charmant terras. Deze buitenruimte is perfect om te ontspannen of te genieten van maaltijden in de open lucht, met een panoramisch uitzicht op Benimeit, de Peñón de Ifach, de Sierra de Bernia en de majestueuze Middellandse Zee. De moderne open keuken, volledig uitgerust, verbindt zich met een gezellige eetkamer. De begane grond beschikt ook over een hoofdslaapkamer met een en-suite badkamer en twee extra tweepersoonsslaapkamers die een elegante douche delen.

Begane Grond.

Op de benedenverdieping vindt u een onafhankelijk gastenappartement, ideaal voor bezoekers of om extra inkomsten te genereren. Dit appartement omvat een uitgeruste keuken, een woon-eetkamer, een tweepersoonsslaapkamer en nog een tweepersoonsslaapkamer die een douche delen.

Buitenkant.

De buitenkant van deze villa is even indrukwekkend, met meerdere patio's, zowel overdekt als in de open lucht, verdeeld over verschillende niveaus. Geniet van een zomerkeuken met ingebouwde houtkachel, perfect voor barbecues en familiebijeenkomsten. Slechts een paar stappen van de woonkamer bevindt zich een prachtig rechthoekig zwembad van 8x4 m, omgeven door een zorgvuldig onderhouden tuin en twee pergola's met extra zitgedeeltes. De woning biedt ook een oprit met ruimte voor meerdere auto's en een individuele garage. De tuinen, versierd met mediterrane planten, vijgen- en citroenbomen, completeren deze idyllische omgeving.

Mis de kans niet om in deze charmante villa te wonen, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om maximaal comfort en elegantie te bieden.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen!

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 695134, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Deze prachtige villa biedt een ideale combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. Gelegen in een rustige en aantrekkelijke buurt, presenteert deze woning zich…

645,000
Referentie: 702324
...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Dompel jezelf onder in de luxe en rust van deze moderne designvilla, gelegen in een woonwijk van Moraira. Geniet van een panoramisch uitzicht op zee vanaf de ruime terrasse…

650,000
Referentie: 700619
...
5 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Ontdek deze prachtige villa gelegen in de gewilde wijk La Sabatera, op slechts enkele minuten lopen van het stadscentrum en het zandstrand. Deze villa van 203 m² strekt zic…

655,000
Referentie: 699178

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst