2 slaapkamers Appartement onroerend goed in Teulada

Teulada, Alicante, Spain
177,000
Ref: 695321
1 /
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Huis
97 m²
Perceel
Zwembad
Niet gespecificeerd
Prijs
177,000

Omschrijving

Ontdek dit charmante appartement, gebouwd in 2017, gelegen in de stad Teulada. Deze goed onderhouden woning biedt modern comfort en gemak, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een gezellig en stijlvol woonruimte.
Deze heerlijke woning beschikt over twee comfortabele en goed verlichte slaapkamers, een moderne en functionele badkamer, en een ruime woonkamer die perfect is voor vermaak en dagelijks leven. De open keuken voegt toe aan de aantrekkingskracht van het appartement.
Elke kamer is uitgerust met airconditioning, wat het hele jaar door comfort biedt. Daarnaast beschikt het appartement over een beveiligde garageparkeerplaats voor uw gemak. Naast de garage is er ook een berging en een gemeenschappelijke ruimte die gebruikt kan worden voor vergaderingen of bijeenkomsten. Er is ook een gemeenschappelijk dakterras beschikbaar.
Mis de kans niet om dit mooie appartement op een toplocatie te bezitten. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en maak van deze prachtige woning uw nieuwe thuis!

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 695321, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst