4 slaapkamers Villa onroerend goed in Altea

Altea, Alicante, Spain
2,795,000
Ref: 697088
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Huis
425 m²
Perceel
1420 m²
Zwembad
Yes
Prijs
2,795,000

Omschrijving

Altea is een van de meest pittoreske stadjes in de provincie Alicante en het dorp zelf heeft witte huizen langs de geplaveide straten die uitkijken over de Middellandse Zee. De baaien en stranden hebben kristalhelder water en de prachtige Sierra de Bernia bergketen vormt een schitterende achtergrond voor het dorp.
Deze luxe nieuwbouwvilla is verdeeld over drie verdiepingen met de garage en berging op de benedenverdieping, het zoutwaterzwembad en de leefruimtes op de begane grond en de slaapkamers op de bovenverdieping, allemaal met eigen badkamer en balkon met verreikend uitzicht op zee. Er zijn ingebouwde kasten en houten kasten van hoge kwaliteit in de hele villa en alle badkamers hebben een luxe inrichting met elegante accenten en zachte sluitelementen.
De open leefruimtes op de begane grond worden overspoeld met natuurlijk licht door de glazen ramen en deuren van vloer tot plafond. Eenmaal geopend zorgen ze ervoor dat de binnen- en buitenruimtes naadloos in elkaar overgaan, waardoor er het hele jaar door perfecte plekken zijn om te entertainen of te ontspannen.
Er is een aangelegde tuin rondom de villa met mediterrane planten en karakteristieke stenen muren.
SCHLÜSSEL-EIGENSCHAFTEN:
Luxus-Neubau-VillaPanoramablick auf die offene Landschaft und das MeerVier Schlafzimmer und fünf Bäder Gäste-WCAerotherm-Wärmepumpe - umweltfreundlich Kanalisierte Klimaanlage und FußbodenheizungKlimasteuerung über Thermostat und AppCCTV und AlarmanlageSonnenkollektoren 2kwHochwertige Holzschränke und -türen im gesamten HausInfinity-Salzwasserpool mit AußenduscheGeräumige Terrasse und offene WohnräumeDie Küche ist vollständig mit hochwertigen integrierten Geräten und einer Insel ausgestattet Sichere Garage
Rufen Sie uns jetzt an, um Ihren Besichtigungstermin zu vereinbaren!

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 697088, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
Nieuw
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

In het hart van rust en luxe ligt deze majestueuze, volledig uitgeruste villa, een architectonisch meesterwerk dat elegantie en comfort in elke hoek combineert. Dit juweelt…

2,795,000
Referentie: 703024

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst