4 slaapkamers Villa onroerend goed in Benissa

Benissa, Alicante, Spain
1,225,000
Ref: 611244
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Huis
372 m²
Perceel
3239 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,225,000

Omschrijving

Luxe villa te koop in Benissa, Costa Blanca.

Deze prachtig gepresenteerde villa is verdeeld over twee niveaus verbonden via een buitentrap en is gelegen op een groot, 3.239 meter perceel omgeven door charmante tuinen. Gelegen in het Montemar gebied, de villa is slechts een korte rit verwijderd van alle voorzieningen, evenals de zandstranden en baaien langs de Middellandse Zeekust.

Toegang tot het pand kan worden gemaakt via twee opritten, een leidt naar de dubbele carport en de garage, en de andere leidt naar de villa. Op de bovenverdieping vinden we de belangrijkste accommodatie verdeeld in ruime lounge / eetkamer met Franse glazen deuren naar de mooie overdekte naya die een prachtig uitzicht over de volgroeide tuinen en de zee geniet. Er is een tweede aangewezen eethoek, een ruime volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek en twee dubbele slaapkamers met en-suite badkamers, evenals een kleedkamer. Elke kamer in de villa heeft een prachtig uitzicht. Op het lagere niveau vinden we een apart appartement bestaande uit een zitkamer, volledig uitgeruste keuken, twee tweepersoons slaapkamers en drie badkamers, waarvan twee en suite. Op dit niveau is er ook veel opslagruimte, evenals een bijkeuken.

Buiten vinden we het prachtige 8x5 meter zwembad met zijn zonnige terrassen, een zomerkeuken, een houten pergola die de nodige schaduw biedt voor de zomermaanden, een visvijver met waterval en verschillende terrasvormige gebieden rond het pand om te genieten van verschillende tijden van het jaar. De onberispelijke tuinen rondom de villa zijn volgroeid en bieden totale privacy. Dankzij de grote omvang van het perceel, kan het in tweeën worden gesplitst met de mogelijkheid om er nog een villa op te bouwen.

Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen ! 

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 611244, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst