4 slaapkamers Finca onroerend goed in Benissa

Benissa, Alicante, Spain
1,195,000
Ref: 697586
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Huis
313 m²
Perceel
11073 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,195,000

Omschrijving

Welkom in uw paradijs in Benissa!

Wij presenteren u een buitengewone finca gelegen in een bevoorrechte omgeving van Benissa, een parel van de Costa Blanca, bekend om zijn natuurlijke schoonheid en de nabijheid van de meest spectaculaire stranden van de regio, op slechts enkele minuten rijden.

Deze finca strekt zich uit over een indrukwekkend perceel van ongeveer 11.000 m², wat veel ruimte biedt om van de natuur op zijn best te genieten. Het juweel van het pand is een charmante villa van meer dan 200 m², ontworpen met een stijl die elegantie en comfort combineert om een gezellig en verfijnd huis te creëren.

De villa beschikt over ruime en lichte kamers, perfect voor gezinsleven en entertainment. De interieurs zijn zorgvuldig ingericht, met materialen van hoge kwaliteit en een ontwerp dat mediterrane traditie balanceert met moderne accenten. De keuken is een droom voor culinaire liefhebbers, uitgerust met de nieuwste apparatuur en een functioneel ontwerp dat uitnodigt om speciale momenten te delen met vrienden en familie.

De woonkamer opent naar een groot terras, waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht op het omliggende landschap. De royaal bemeten slaapkamers bieden een rustige toevluchtsoord met uitzicht op het bos.

De buitenkant van de finca is even indrukwekkend, met weelderige vegetatie rondom de villa, die een oase van rust en schoonheid creëert. Het privézwembad is de perfecte plek om af te koelen tijdens warme zomerdagen, omgeven door een terras waar u kunt zonnebaden en genieten van de mediterrane bries. Bovendien beschikt de finca over verschillende buitenruimtes die ideaal zijn voor dineren in de open lucht, barbecues en familiebijeenkomsten. Het huis is aangesloten op het elektriciteitsnet en heeft een eigen bron voor water. 

De ligging van de finca is onovertroffen. Benissa staat bekend om zijn charme en rijke geschiedenis, met geplaveide straten, historische gebouwen en een levendige culturele scène. Bovendien bieden de nabijgelegen stranden kristalhelder water en een verscheidenheid aan watersportactiviteiten om van te genieten.

Deze finca in Benissa is niet alleen een eigendom, maar een levensstijl. Een plek waar elke dag aanvoelt als een vakantie, met het gemak van alle diensten en de natuurlijke schoonheden van de Costa Blanca binnen handbereik.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 697586, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
6 slaapkamers Finca onroerend goed ...

Deze prachtige finca ligt op loopafstand van het zeer populaire centrum van Benissa en al haar voorzieningen. De woning is verdeeld over drie verdiepingen, waarbij de began…

1,195,000
Referentie: 686704

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst