3 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira

Moraira, Alicante, Spain
645,000
Ref: 697690
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Huis
131 m²
Perceel
803 m²
Zwembad
Yes
Prijs
645,000

Omschrijving

Onberispelijke villa te koop in Moraira

Ontdek deze spectaculaire op het zuiden gerichte villa, gelegen in het rustige gebied van La Sabatera, op slechts een paar minuten rijden van het charmante stadje Moraira.

Bij aankomst kun je de woning betreden via de voetgangerspoort of de elektrische poort die toegang geeft tot een ruime entree met parkeergelegenheid voor twee voertuigen. Bij het betreden via de hoofdingang word je verwelkomd door een lichte open woonruimte die een lounge, eetkamer en een moderne keuken met gedeeltelijk uitzicht op zee integreert. Vanuit de keuken opent een deur naar een prachtig terras met extra ruimte om buiten te dineren.

De gezellige lounge, uitgerust met een houtkachel, is verbonden met een gang die leidt naar twee ruime tweepersoonsslaapkamers en een gezinsbadkamer. Verderop vind je de hoofdslaapkamer met uitzicht op de tuin en het zwembad, samen met een en-suite badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kasten.

Het exterieur van de villa is een privé-oase met een zwembad omgeven door een groot terras en een volgroeide, onderhoudsarme tuin.

Inclusief extra's:


Centrale gasverwarming
Airconditioning in de woonkamer en hoofdslaapkamer
Dubbele beglazing
Alarmsysteem
Buitendouche
Volgroeide tuinen
Uitstekende staat


Deze villa is perfect voor wie op zoek is naar een rustig en comfortabel leven in een van de mooiste gebieden van de Costa Blanca. Mis deze kans niet om een bezoek te brengen!

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 697690, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Deze prachtige villa biedt een ideale combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. Gelegen in een rustige en aantrekkelijke buurt, presenteert deze woning zich…

645,000
Referentie: 702324
...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Dompel jezelf onder in de luxe en rust van deze moderne designvilla, gelegen in een woonwijk van Moraira. Geniet van een panoramisch uitzicht op zee vanaf de ruime terrasse…

650,000
Referentie: 700619
...
5 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Ontdek deze prachtige villa gelegen in de gewilde wijk La Sabatera, op slechts enkele minuten lopen van het stadscentrum en het zandstrand. Deze villa van 203 m² strekt zic…

655,000
Referentie: 699178

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst