4 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira

Moraira, Alicante, Spain
3,850,000
Ref: 641826
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Huis
568 m²
Perceel
869 m²
Zwembad
Yes
Prijs
3,850,000

Omschrijving

Villa project met zeezicht te koop in Moraira

Deze prachtige moderne High-Tech Luxury woning is gelegen in de bekende en gewilde woonwijk El Portet in Moraira. De villa heeft een adembenemend panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee, de Peñón de Ifach en het landschap. Het prachtige oude stadje Moraira met de jachthaven en het fijne zandstrand ligt op nauwelijks 5 minuten afstand. 

Het respect voor de natuurlijke omgeving van de locatie is sterk bepalend geweest voor het ontwerp van de villa. 

U bereikt de woning via de doodlopende weg omhoog, wandelend over een aangenaam pad, waardoor u de kans krijgt om de verschillende features van dit project te ontdekken.

Op de begane grond vinden we een hal, keuken en een royale woon-eetkamer. Vanuit de hal kunt u via de trap of de lift naar de boven- en benedenverdieping. Het woongedeelte en de keuken hebben directe toegang tot het zwembad en het chill out terras met barbecue.

Het bovenste niveau is het slaapgedeelte en bestaat uit twee grote slaapkamers met inloopkast, volledig uitgeruste badkamer met een prachtig uitzicht.

Op de begane grond zijn er twee extra slaapkamers, beide met en-suite badkamers, wasruimte en gesloten garage voor twee auto's.

Er is ook een spa ruimte geprepareerd voor een sauna. Aan de overkant is er een enorme cinema en een wijnkelder met bar en tafel voor evenementen.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 641826, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Gelegen op een perceel met een onovertroffen panoramisch uitzicht op de zee en de kust van Moraira, is dit sleutelklare huis met een minimalistische stijl en ruime en licht…

3,850,000
Referentie: 655880
...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Luxe huis met zeezicht te koop in El Portet MorairaEen exclusieve hightech eigentijdse designvilla met het beste uitzicht in El Portet, Moraira. Deze prachtige moderne luxe…

3,850,000
Referentie: 626318

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst