4 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira

Moraira, Alicante, Spain
1,190,000
Ref: 699970
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Huis
220 m²
Perceel
1000 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,190,000

Omschrijving

Villa te koop in een van de beste gebieden, El Portet-Moraira

Magnifieke luxe villa in moderne stijl, gebouwd in 2013 met de hoogste kwaliteit, gelegen in een van de meest exclusieve gebieden van Moraira, de gewilde urbanisatie El Portet. Deze indrukwekkende woning is verdeeld over twee verdiepingen.

De begane grond is een waar paradijs van voorzieningen, waar u een ruime woonruimte vindt met een open woonkamer-eetkamer die perfect integreert met de keuken, die een elegant centraal eiland heeft. Vanaf hier heeft u toegang tot een overdekte veranda met een automatisch zonnescherm, waarmee u op elk moment van de dag van de buitenruimte kunt genieten. Het buitenterras biedt een ontspannende chill-out ruimte en comfortabele ligstoelen, perfect om te genieten van de zon van de Costa Blanca. U vindt er ook een barbecuegedeelte, ideaal voor sociale bijeenkomsten, en een verbluffend infinity-zwembad, alles op hetzelfde niveau zonder trappen. Aanvullend is er een wasruimte en een gastentoilet.

De bovenverdieping herbergt de hoofdslaapkamer en suite, die een badkamer met bad en douche omvat, evenals toegang tot een privéterras dat een prachtig uitzicht biedt op de Cap D'Or van Moraira. Daarnaast vindt u drie gastenslaapkamers, waarvan twee met toegang tot hun eigen terras. Een elegante badkamer met douche en twee wastafels completeert dit niveau.

De ingang van het pand beschikt over een garage met een automatische deur, wat maximaal comfort biedt, en een carport voor een extra voertuig. De buitenkant van de villa is omgeven door een zorgvuldig onderhouden tuin, een geplaveide oprit, een natuurstenen muur die een vleugje charme en privacy toevoegt, evenals een kunstgrasveld dat perfect is voor kinderen om veilig te spelen.

Deze luxe woning wordt volledig gemeubileerd verkocht, zodat u zonder complicaties kunt verhuizen en direct kunt genieten van het leven in Moraira. Het perceel ontvangt de hele dag zon en biedt een hoog niveau van privacy, wat u een ongeëvenaarde ervaring garandeert. Bovendien ligt het op slechts 500 meter van het prachtige El Portet-strand, met toegang tot eersteklas restaurants, een supermarkt en diverse diensten die u nodig kunt hebben.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft de kelder een enorme ruimte om een privéruimte te creëren, of het nu een fitnessruimte, bioscoopzaal, wijnkelder of iets anders is.

Mis de kans niet om in dit mediterrane juweel te wonen, neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen!

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 699970, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Moderne projectvilla op een perceel met prachtig vrij uitzicht op Moraira en de zee, gelegen in het Sol Park-gebied in Moraira. Deze villa zal worden gebouwd volgens de …

1,195,000
Referentie: 702271
...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Project met licentie: moderne villa te koop in Moraira Deze stijlvolle moderne villa, met bouwvergunning, is gelegen in de gewilde wijk Sol Park en biedt een prachtig ui…

1,195,000
Referentie: 702039
...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Villa met zeezicht te koop in San Jaime MorairaEen prachtige villa met vier slaapkamers en een adembenemend panoramisch uitzicht op zee richting de Peñon de Ifach, perfect …

1,195,000
Referentie: 693964

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst