2 slaapkamers Appartement onroerend goed in Benitachell

Benitachell, Alicante, Spain
199,000
Ref: 700079
1 /
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Huis
68 m²
Perceel
Zwembad
Yes
Prijs
199,000

Omschrijving

Ontdek uw ideale toevluchtsoord in Cumbre del Sol

Dit prachtige appartement bevindt zich in de prestigieuze urbanisatie Cumbre del Sol, een plek waar rust en natuurlijke schoonheid samenkomen om een unieke levensstijl te bieden. Gelegen op een bevoorrechte locatie, biedt het complex een open uitzicht en zicht op de majestueuze omliggende bergen.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en twee badkamers, perfect om het hele gezin te huisvesten of uw gasten comfortabel te ontvangen. De open keuken integreert perfect met de woonkamer en creëert een ideale ruimte voor vermaak en ontspanning. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een royaal terras, waar u kunt genieten van uw ontbijt in de zon of een diner bij zonsondergang met een panoramisch uitzicht.

De urbanisatie biedt verschillende gemeenschappelijke zwembaden, waar u kunt genieten van een verfrissende duik of gewoon kunt ontspannen in de zon. Bovendien bent u dicht bij de charmante baaien van Benitachell, een perfecte plek voor watersporten of gewoon om te genieten van de schoonheid van de zee.

De locatie van het appartement is ideaal, aangezien het dicht bij alle noodzakelijke voorzieningen ligt: van supermarkten, restaurants en apotheken tot campings. Bovendien bereikt u binnen enkele minuten rijden de pittoreske stadjes Moraira en Jávea, waar u een grote verscheidenheid aan gastronomische, culturele en recreatieve activiteiten zult vinden, evenals hun zandstranden die worden omringd door het turquoise blauwe water van de Middellandse Zee.

Dit appartement is meer dan alleen een woning; het is een levensstijl. Kom en ontdek uw nieuwe huis in Cumbre del Sol!

Aarzel niet om contact op te nemen met ons geweldige team, dat u graag van dienst zal zijn.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 700079, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst