3 slaapkamers Villa onroerend goed in Javea

Javea, Alicante, Spain
1,150,000
Ref: 700341
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Huis
170 m²
Perceel
1000 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,150,000

Omschrijving

Deze mediterrane villa biedt een uitzonderlijke leefomgeving en combineert elegantie, comfort en respect voor het milieu. Gelegen in een prestigieuze urbanisatie van Javea, geniet het van een adembenemend uitzicht op de Montgó, wat een vleugje majesteit toevoegt aan elk moment dat je doorbrengt in dit huis.
BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
Locatie: Exclusieve urbanisatie in Jávea, met spectaculair uitzicht op de Montgó.Oppervlakte: Twee verdiepingen, geoptimaliseerd voor comfort en esthetiek.Begane grond: Lichte woonkamer en open keuken, die uitkomt op een terras en buitenlounge bij het zwembad.Bovenverdieping: Drie slaapkamers, waaronder een master suite, en een extra badkamer.Buitenruimte: Een zwembad uitgerust met een buitenkeuken en eethoek, perfect om te socializen.Duurzaam ontwerp: Gebouwd volgens de principes van bioklimatologische architectuur, met een laag energieverbruik en optimaal comfort.
Deze villa vertegenwoordigt de essentie van mediterrane luxe, met aandacht voor detail en een respectvolle benadering van het milieu, waardoor een unieke woonervaring wordt gecreëerd.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 700341, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

This immaculate 4 bedroom villa is set within 1.500m2 of stunning landscaped gardens and enjoys beautiful views across the garden and over the Javea valley. Built in around…

1,150,000
Referentie: 696283
...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Fantastische villa in Ibicencan stijl. Deze villa, gelegen op een perceel van 1000m2, zal worden gebouwd in een charmante wijk op loopafstand van de beroemde stad Javea,…

1,150,000
Referentie: 675895

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst