3 slaapkamers Villa onroerend goed in Denia

Denia, Alicante, Spain
959,000
Ref: 700406
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Huis
272 m²
Perceel
800 m²
Zwembad
Yes
Prijs
959,000

Omschrijving

Moderne villa met zeezicht te koop in Denia, Montgo

Een unieke kans om een moderne villa met zeezicht te kopen voor minder dan 1 miljoen euro. Gelegen op een hellend grondstuk aan de Denia-kant van de Montgo. De villa biedt luxe en comfort en een prachtig panoramisch uitzicht richting de azuurblauwe Middellandse Zee.

De villa bestaat uit 2 verdiepingen en heeft een royale lounge, eetkamer, volledig ingerichte keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een gastentoilet. Verder is er een opslag en een wasruimte. Vanuit bijna elke kamer kunt u genieten van het indrukwekkende uitzicht: groene heuvels, het kasteel van Denia en uiteraard de zee.

Pluspunt is de afgewerkte multifunctionele ruimte van iets meer dan 100 m2. De toekomstige eigenaar kan deze naar eigen wens inrichten: cinema, fitness, kantoor, gastenverblijf etc.

De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen wat zorgt voor een prettige woonsfeer. De villa heeft vloerverwarming, dubbel glas, airconditioning, domotica, automatische rolluiken en een dubbele garage.

Buiten ligt het verwarmde zwembad met het heerlijke zonneterras waar u ook weer kunt genieten van het mooie uitzicht. De mediterrane tuin maakt het plaatje compleet.

Meer weten over deze eigentijdse kwaliteits villa? Neem vandaag nog contact op met ons kantoor.

De getoonde prijs is exclusief belastingen en aankoopkosten / Het aanbod is onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen, beschikbaarheid, weglating en/of terugtrekking uit de markt zonder voorafgaande kennisgeving / Meubilair en inhoud volgens persoonlijke overeenkomst en niet volgens de foto's in de presentatie

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 700406, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Design villaproject met uitzicht op de bergen. Deze woning bestaat uit 141 m² woningen verdeeld over twee verdiepingen, 90,61 m² terrassen, 24,75 m² pergola en 32 m² zwemba…

960,000
Referentie: 627888

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst