3 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira

Moraira, Alicante, Spain
550,000
Ref: 700683
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Huis
184 m²
Perceel
795 m²
Zwembad
Yes
Prijs
550,000

Omschrijving

Mediterrane Droomvilla in de Rustige Omgeving van Moraira, Pinar d'Advocat

Welkom in deze charmante villa in mediterrane stijl, gelegen in een rustige doodlopende straat in het gewilde Pinar d'Advocat-gebied van Moraira. Deze unieke woning biedt de perfecte combinatie van comfort en mediterrane levensstijl.

De villa beschikt over 3 gezellige slaapkamers, waarvan sommige zijn uitgerust met vloerverwarming, wat zorgt voor warmte en comfort tijdens de koelere maanden. Daarnaast zijn er twee badkamers en een gastentoilet voor het gemak van het hele gezin en gasten.

De buitenruimte van deze villa is echt een hoogtepunt: meerdere prachtige terrassen nodigen u uit om te ontspannen en te genieten van de omgeving, of het nu gaat om zonnebaden, buiten dineren of gewoon ontspannen met een goed boek. Het privé verwarmde zwembad biedt het hele jaar door plezier, en de jacuzzi voegt een extra vleugje luxe en ontspanning toe.

Uitgerust met zonnepanelen, is het huis niet alleen milieuvriendelijk maar ook energiezuinig. Een gezellige open haard in de woonkamer zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer, terwijl de dubbele beglazing bijdraagt aan zowel rust als energie-efficiëntie. Daarnaast biedt de villa veel opbergruimte voor uw persoonlijke bezittingen.

Voor uw gemak is er voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen. Binnen enkele minuten rijden bereikt u het charmante dorp Moraira en het prachtige Ampolla-strand, waar u volop kunt genieten van de mediterrane levensstijl.

Deze villa biedt een zeldzame kans om uw nieuwe thuis te vinden in een van de meest gewilde locaties van Moraira. Mis deze uitzonderlijke kans niet!

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 700683, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Welkom in deze prachtige gelijkvloerse villa in Moraira, een pittoresk kustplaatsje. Deze prachtige woning biedt een ruime en comfortabele woonomgeving met zijn drie roy…

550,000
Referentie: 702309
...
2 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Villa te koop in Moraira. Het is gelegen in de gewilde wijk Arnella, direct naast El Portet. Het heeft een beetje zeezicht en ligt op slechts 1,5 km van het strand en het…

550,000
Referentie: 690761
...
2 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Een indrukwekkende villa staat te koop in de idyllische enclave van Portet de Moraira. Deze woning beschikt over een ruim perceel van 936 vierkante meter en een constructie…

550,000
Referentie: 687200

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst