3 slaapkamers Appartement onroerend goed in Javea

Javea, Alicante, Spain
649,000
Ref: 701071
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Huis
135 m²
Perceel
Zwembad
Yes
Prijs
649,000

Omschrijving

Leef de Mediterrane Droom in Jávea. Exclusieve Duplex op Slechts 190 Meter van de Zee.

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met de frisse Mediterrane bries die je gezicht streelt en het zachte geluid van de golven in de verte. Deze spectaculaire duplex in Jávea maakt die visie tot een dagelijkse realiteit. Gelegen op slechts 190 meter van het strand en 500 meter van het iconische Canal de la Fontana, waar je kunt genieten van het gemak van een eigen boot, is dit pand een juweel aan de Costa Blanca.

Omgeving en Urbanisatie: Een Oase van Rust en Schoonheid

Het appartement bevindt zich in een privé urbanisatie, een vredige toevluchtsoord dat je omhult in een sfeer van exclusiviteit en rust. Omringd door zorgvuldig onderhouden tuinen, kun je wandelen tussen palmbomen en mediterrane planten, terwijl het geluid van het water in het gemeenschappelijke zwembad uitnodigt tot momenten van ontspanning en genot. De urbanisatie biedt een veilige en privé ruimte, waar elk detail is ontworpen om welzijn en comfort te bieden.

Indeling en Ruimtes: Ontwerp en Comfort in Elke Hoek

Bij binnenkomst in deze prachtige duplex word je verwelkomd door een lichte woonkamer die het hart van het huis wordt. Ruim en gezellig, deze ruimte is ideaal om momenten te delen met familie en vrienden, met grote ramen die de ruimte overspoelen met natuurlijk licht en je laten genieten van het uitzicht buiten. De aparte keuken, uitgerust met hoogwaardige apparatuur, is perfect voor kookliefhebbers die op zoek zijn naar een functionele en goed ontworpen ruimte.

Op dezelfde verdieping is de hoofdslaapkamer een waar toevluchtsoord van rust. Met een en-suite badkamer biedt deze slaapkamer de privacy en het comfort die je nodig hebt. Het hoogtepunt van deze verdieping is zonder twijfel het grote terras dat zich uitstrekt vanaf de woonkamer, een buitenruimte waar je kunt genieten van het open uitzicht, zonnebaden, dineren onder de sterren of gewoon ontspannen terwijl je naar de horizon kijkt.

Bovenverdieping: Een Privéruimte voor de Hele Familie

Op de bovenverdieping vind je twee extra slaapkamers, beide ontworpen om maximaal comfort en privacy te bieden. Elke slaapkamer heeft een eigen privéterras, perfecte ruimtes om te genieten van rustige momenten in de buitenlucht, een boek te lezen of gewoon even te ontsnappen aan de dagelijkse routine. Deze slaapkamers delen een elegante badkamer met douche, ontworpen om comfort en stijl te bieden aan de bewoners van deze verdieping.

De Magie van Jávea: Een Droombestemming

Wonen in deze duplex betekent jezelf onderdompelen in de magie van Jávea, een van de mooiste en meest gewilde plaatsen aan de Costa Blanca. Met zijn kristalheldere stranden, schilderachtige hoekjes en levendige sociale leven, biedt Jávea een perfecte omgeving voor zowel degenen die op zoek zijn naar een permanent huis als voor degenen die een tweede verblijf willen om te ontsnappen aan de drukte van de stad. Bovendien biedt de nabijheid van het Canal de la Fontana je de mogelijkheid om te genieten van nautische activiteiten en een eigen boot te hebben, wat een vleugje exclusiviteit en avontuur toevoegt aan je dagelijkse leven.

Deze duplex is niet alleen een eigendom, het is een uitnodiging tot een levensstijl vol luxe, comfort en natuurlijke schoonheid. Hier is elke dag een nieuwe kans om te genieten van het leven aan de spectaculaire kust van Jávea.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 701071, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst