4 slaapkamers Country House onroerend goed in Teulada

Teulada, Alicante, Spain
340,000
Ref: 701741
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Huis
270 m²
Perceel
90 m²
Zwembad
Niet gespecificeerd
Prijs
340,000

Omschrijving





Ontdek de perfecte combinatie van traditionele charme en eigentijdse verfijning in dit volledig gerenoveerde herenhuis, gelegen in het pittoreske dorpje Teulada aan de Costa Blanca. Deze uitzonderlijke woning, grondig gerenoveerd in 2013, combineert modern comfort met tijdloze stijl, waardoor het de ideale woning is voor zowel gezinnen als voor degenen die op zoek zijn naar een persoonlijk toevluchtsoord.

Op de begane grond zorgt een gezellige woonkamer met open haard voor de perfecte sfeer om te ontspannen of om sociale bijeenkomsten te houden. Aangrenzend aan de woonkamer is de ruime eetkamer, ideaal voor familiediners of speciale gelegenheden.

De moderne keuken, volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en royale opbergruimte, maakt het bereiden van maaltijden een efficiënte en aangename ervaring. Op deze verdieping bevindt zich ook een charmante televisiekamer, perfect voor entertainment, samen met een gastentoilet voor extra gemak.

Een onderscheidend kenmerk van de begane grond is de toegang tot een veelzijdige kelder, ideaal als extra opslagruimte of om om te bouwen tot een persoonlijke wijnkelder, waardoor de functionaliteit van de woning wordt vergroot.

Op de eerste verdieping vinden de bewoners een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten, die ruime opbergruimte biedt, naast twee eenpersoonsslaapkamers die kunnen worden ingericht als extra slaapkamers of een thuiskantoor. Een moderne badkamer met douche bedient deze verdieping, terwijl een charmante patio een klein buitenterras biedt, perfect om te genieten van een kopje koffie in de ochtend of een moment van rust.

De tweede verdieping is het hart van deze woning, met een luxueuze hoofdslaapkamer die een oase van rust biedt. Deze ruime slaapkamer beschikt over een eigen badkamer en een privé inloopkast, wat zorgt voor optimaal comfort en privacy.

Vanaf deze verdieping is er toegang tot een privéterras dat een ongeëvenaard panoramisch uitzicht biedt op de bergen en het pittoreske oude centrum van Teulada, de ideale plek om te ontspannen of om gasten te ontvangen in een serene omgeving.






 


 

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 701741, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst