4 slaapkamers Villa onroerend goed in Benissa

Benissa, Alicante, Spain
3,450,000
Ref: 702041
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Huis
654 m²
Perceel
1017 m²
Zwembad
Yes
Prijs
3,450,000

Omschrijving

Prachtige zeezicht villa te koop in Benissa, Montemar

Project voor een nieuw te bouwen unieke villa in Montemar, Benissa. Met fantastisch zeezicht en een vernieuwend design. Montemar is een reeds lang bestaande urbanisatie met een zeer centrale ligging in de driehoek Moraira, Calpe en Benissa. Stranden, restaurants, supermarkten en tal van andere voorzieningen zijn binnen een paar autominuten te bereiken.

Dit is een villa met een eigenzinnig ontwerp. Een huis dat volledig in harmonie is met zijn omgeving en prachtig opgaat in het natuurlijke landschap. Het ontwerp bestaat uit betonnen platforms en sfeervolle houten pergola's. Bij aankomst betreedt u een indrukwekkend entreepaviljoen, waar u meteen getrakteerd wordt op een panoramisch uitzicht over de omgeving. Op dit niveau is er ook een parking met pergola.

Een verdieping lager bevindt zich de master bedroom. Deze luxe slaapkamer is uitgerust met een ruime inloopkast, een en-suite badkamer, en een eigen terras. Het is de perfecte plek om je in alle rust terug te trekken en te genieten van ultieme privacy.

Op het volgende niveau bevinden zich de overige slaapkamers, drie in totaal. Iedere kamer is ruim, voorzien van een eigen badkamer en heeft toegang tot een privéterras.

De derde verdieping is volledig gewijd aan het dagelijkse leven. Hier bevinden zich twee aparte zones: een ruime woon- en eetkamer, en een moderne, volledig uitgeruste keuken. Vier grote glazen schuifpanelen geven direct toegang tot het terras waar ook het riante zwembad zich  bevindt.  

Het souterrain is een waar paradijs voor ontspanning en vermaak, met een speelkamer, tv-lounge, bar en een eigen gym. Dankzij de lichtopeningen in het zwembad erboven, wordt de ruimte overspoeld met natuurlijk licht, wat een betoverend effect geeft van het water dat schittert. Tevens is hier een royale wasruimte.

De woning is uitgerust met een lift, gelamineerd dubbel glas, automatische rolluiken, vloerverwarming, airconditining (ducts) met individuele thermostaten in elke kamer (Airzone), een “home automation” systeem, alarm, Miele apparatuur of vergelijkbaar etc. De aangelegde tuin krijgt automatische irrigatie.

De villa is afgewerkt met luxe en warme materialen en biedt comfort en een uitnodigende sfeer. U zult merken dat buiten en binnen naadloos in elkaar overvloeien. Een waar paradijs onder de zon!

Wilt u de nieuwe eigenaar zijn van deze indrukwekkende nieuwbouw villa? Maak een afspraak met ons kantoor en we helpen u graag verder.

De getoonde prijs is exclusief belastingen en aankoopkosten / Het aanbod is onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen, beschikbaarheid, weglating en/of terugtrekking uit de markt zonder voorafgaande kennisgeving / Meubilair en inhoud volgens persoonlijke overeenkomst en niet volgens de foto's in de presentatie

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702041, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Luxe villa gebouwd met betonnen platforms en houten pergola's die overvloeit in de natuurlijke helling van het terrein. Het huis is toegankelijk via een entreepaviljoen da…

3,450,000
Referentie: 702855

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst