3 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira

Moraira, Alicante, Spain
2,250,000
Ref: 702253
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Huis
415 m²
Perceel
817 m²
Zwembad
Yes
Prijs
2,250,000

Omschrijving

Deze villa beslaat vier verdiepingen. De belangrijkste woonverdieping beschikt over een ruime woon- en eetkamer met toegang tot het terras bij het zwembad, een ruime keuken en twee tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde kasten en toegang tot het terras. Deze slaapkamers delen een badkamer met een inloopdouche. Daarnaast is er een gastentoilet op deze verdieping.

Op de tweede verdieping vindt u de hoofdslaapkamer, die is voorzien van een eigen badkamer, een inloopkast en toegang tot een eigen zonneterras.

Onder de begane grond is er een grote onderbouw met potentieel voor het creëren van maximaal drie extra slaapkamers en een garage. Een trap leidt naar beneden naar het souterrain.

Extra's zijn onder meer verschillende zon- en overdekte terrassen, een zwembad van 8x4m, dubbele beglazing, vloerverwarming, een kelder voor opslag en een off-road parkeerplaats.

Uw makelaar voor Spaans onroerend goed aan de Costa Blanca, Spanje.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702253, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
Nieuw
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

**Welkom in deze prachtige, moderne villa gebouwd in 2019, ideaal gelegen op slechts een korte loopafstand van het charmante dorp Moraira en zijn prachtige stranden. Deze e…

2,250,000
Referentie: 703646
...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Afgewerkte moderne villa gelegen op een hoekperceel van 817 m² in Moraira, Benimeit.Het pand bestaat uit 2 verdiepingen en twee ondergebouwen, een van 103 m², die zou kunne…

2,250,000
Referentie: 323348

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst