terrein onroerend goed in Moraira

Moraira, Alicante, Spain
160,000
Ref: 702257
1 /
Slaapkamers
0
Badkamers
0
Huis
Perceel
807 m²
Zwembad
Yes
Prijs
160,000

Omschrijving

Ontdek de perfecte plek om uw droomvilla te bouwen op een prachtig perceel van 807 m² gelegen in de gewilde wijk Benimeit, Moraira.

Dit perceel biedt alles wat u zoekt: rust, ruimte en privacy, waardoor het ideaal is voor het bouwen van een woning die volledig aan uw wensen voldoet.

Het perceel is volledig vlak, wat perfect is voor bouwprojecten en tal van mogelijkheden biedt voor het ontwerpen van uw droomhuis. Gelegen in een rustige en serene omgeving, zult u genieten van de rust en het prachtige uitzicht op de omliggende natuur. Met een zuidoostelijke oriëntatie profiteert u de hele dag van de zon, waardoor een warme en uitnodigende sfeer in uw toekomstige woning ontstaat.

Op slechts 2 km van de prachtige kust van Moraira heeft u gemakkelijk toegang tot de stranden en de prachtige Middellandse Zee.

Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomvilla. Met onze expertise begeleiden wij u bij elke stap van het proces, van ontwerp tot uiteindelijke bouw, en zorgen wij ervoor dat uw nieuwe woning perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Mis deze unieke kans niet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit prachtige perceel en de mogelijkheden die het biedt. Uw droomhuis in Benimeit, Moraira wacht op u!

Voor meer informatie of het regelen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702257, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
terrein onroerend goed in Moraira

Op het noordwesten gelegen bouwkavel met uitzicht over de vallei en Teulada, gelegenen een doodlopende straat in Moraira, Benimeit. Dit perceel bevindt zich in een relatief…

160,000
Referentie: 342612

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst