3 slaapkamers Appartement onroerend goed in Teulada

Teulada, Alicante, Spain
160,000
Ref: 702261
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Huis
94 m²
Perceel
Zwembad
Yes
Prijs
160,000

Omschrijving

Dit vier verdiepingen tellende appartementencomplex bestaat uit een commerciële begane grond en één appartement per verdieping en is gebouwd in 2009. Alle verdiepingen zijn bereikbaar met de lift of het trappenhuis. Op de bovenverdieping is er een dakterras. Het gehele pand is recent gerenoveerd.

De entree van het appartement, via een veiligheidsdeur, leidt naar een lange gang met aan de linkerkant het zitgedeelte en aan de rechterkant de slaapkamers. Er is een lichte woonkamer, eetkamer en open keuken met alle moderne voorzieningen. Een grote dubbelzijdige aluminium schuifpui met dubbele beglazing geeft toegang tot een klein terras.

Er zijn drie slaapkamers, twee moderne badkamers en een aparte wasruimte grenzend aan een gezellige binnenplaats. Alle kamers zijn voorzien van warme/koude airconditioning. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas, geluidswerend en voorzien van rolluiken.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702261, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
3 slaapkamers Appartement onroerend...

Appartement te koop in Teulada. Dit grote appartement is gelegen in het hart van Teulada, dichtbij alle voorzieningen en diensten. De totale bebouwde oppervlakte is 1…

159,950
Referentie: 368046

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst