2 slaapkamers Villa onroerend goed in Pedreguer

Pedreguer, Alicante, Spain
525,000
Ref: 702263
1 /
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Huis
92 m²
Perceel
725 m²
Zwembad
Yes
Prijs
525,000

Omschrijving





Ontdek dit moderne project van een huis van 92 m², ideaal gelegen op een perceel van 725 m² met een prachtig uitzicht op de bergen. Deze prachtige woning beschikt over een ruime woon/eetkamer, een open keuken, 2 comfortabele slaapkamers en 2 stijlvolle badkamers.

Gelegen dicht bij de golfbaan en op slechts 10 km van het strand van Denia, biedt deze woning de perfecte combinatie van rust en gemakkelijke toegang tot recreatieve activiteiten.

Het perceel biedt voldoende ruimte om te genieten van het buitenleven en de mogelijkheid om een zwembad toe te voegen (apart geciteerd).

Of u nu op zoek bent naar een permanente bewoning, een vakantiehuis of een investeringsmogelijkheid, dit moderne project biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en stijlvol wonen in een prachtige omgeving. Mis deze kans niet om uw droomhuis te bezitten op een van de mooiste locaties aan de Costa Blanca.






 


 

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702263, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Prachtige moderne villa in Pedreguer met uitzicht op de bergen, gelegen op 10 km van het strand van Denia en op 12 km van het strand van Jávea. Deze woning biedt een rustig…

525,000
Referentie: 702262

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst