terrein onroerend goed in Benitachell

Benitachell, Alicante, Spain
400,000
Ref: 702269
1 /
Slaapkamers
0
Badkamers
0
Huis
Perceel
11298 m²
Zwembad
Yes
Prijs
400,000

Omschrijving





Dit uitzonderlijke perceel is strategisch gelegen tussen Moraira en Javea en biedt een ideale setting voor de bouw van een luxe villa. Met een oppervlakte van 11.000 m² onderscheidt deze woning zich door zijn adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee en zijn bevoorrechte oriëntatie.

Het grote en goed ingedeelde perceel biedt niet alleen de perfecte ruimte voor de bouw van een high-end woning, maar biedt ook de mogelijkheid om extra voorzieningen te integreren, zoals een geschikte ruimte voor paardenfokkerij of het aanleggen van aangelegde tuinen.

Gelegen in een rustige omgeving met veel privacy, garandeert dit perceel een serene en exclusieve sfeer, ideaal voor diegenen die het comfort van het wonen in de buurt van de prestigieuze kustplaatsen willen combineren met de rust van het genieten van een bevoorrechte natuurlijke omgeving.

Mis de kans niet om deze unieke woning te verwerven en uw droomwoning te creëren op een van de meest gewilde locaties aan de Costa Blanca.






 


 

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702269, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
terrein onroerend goed in Benitachell

Rustieke Grondstuk for sale in Benitachell Dit rustieke perceel van 10.723m2 is gelegen op loopafstand van het dorp van Benitachell met zijn supermarkt, bars en restaura…

400,000
Referentie: 393879
...
terrein onroerend goed in Benitachell

Rustiek terrein met zeezicht te koop in Benitachell. De grond is gelegen tussen Moraira en Javea en zeer geschikt voor de bouw van een luxe villa. Voor paardenliefhebber…

400,000
Referentie: 384828

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst