4 slaapkamers Villa onroerend goed in Benissa

Benissa, Alicante, Spain
3,187,000
Ref: 702277
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Huis
474 m²
Perceel
1565 m²
Zwembad
Yes
Prijs
3,187,000

Omschrijving

In deze villa is er een perfecte mix van design, natuur, uitzicht en materialen. Het biedt een naadloze samensmelting van binnen- en buitenleven, een combinatie van comfort, rust en een prachtig uitzicht op zee.

De villa beslaat drie verdiepingen, verbonden door een lift. De bovenste verdieping beschikt over ruime parkeergelegenheid en een garage. Vanaf dit niveau kunt u de lift of trap nemen naar de verdieping met drie royale slaapkamers, elk met een en-suite badkamer en een panoramisch uitzicht op zee. Op deze verdieping bevindt zich ook een tweede loungeruimte, ook met uitzicht op zee.

Een niveau lager vindt u een riante woonkamer met een moderne open keuken en een prachtige master bedroom met inloopkast en een bijzonder luxe badkamer met ligbad en uitzicht op zee. Deze verdieping biedt directe toegang tot het uitgestrekte terras bij het zwembad, allemaal met een indrukwekkend uitzicht op zee. Daarnaast is er op dit niveau een gastentoilet, een wasruimte en een grote berging.

Onder het terras bij het zwembad bevinden zich twee grotere multifunctionele kamers, die naar wens kunnen worden aangepast om te dienen als gastenverblijf, bioscoop, fitnessruimte of kantoor.

Het ruime zwembad is voorzien van een gedeeltelijk glazen wand. De tuin rondom de villa is volledig aangelegd met prachtige mediterrane planten en verschillende charmante plekjes om van deze uitzonderlijke omgeving te genieten.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702277, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst