4 slaapkamers Villa onroerend goed in Benitachell

Benitachell, Alicante, Spain
2,720,000
Ref: 702282
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Huis
783 m²
Perceel
1087 m²
Zwembad
Yes
Prijs
2,720,000

Omschrijving

Het hoogtepunt van deze villa is ongetwijfeld de prachtige eethoek, met een open ontwerp dat de voorruimte, tv-kamer en woonkamer naadloos integreert met de uitgestrekte luxe keuken. Al deze gebieden sluiten moeiteloos aan op het buitenleven, waar u een terras bij het zwembad en een veranda vindt die perfect zijn om bijna het hele jaar door buiten te eten, terwijl u geniet van een adembenemend uitzicht op zee.

De hoofdslaapkamer is al even indrukwekkend en biedt een en-suite badkamer met dubbele wastafels, een ligbad en een douche. Deze elegante ruimte omvat ook een inloopkast en een gezellige zithoek, ontworpen voor maximaal comfort en licht. Vanaf hier kunt u elke ochtend wakker worden met een sereen uitzicht op zee.

De villa beschikt over in totaal vier slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer en een inloopkast of inbouwkasten, samen met directe toegang tot een terras met uitzicht op de zee. De uitgebreide buitenruimtes zijn voorzien van een overloopzwembad, prachtig aangelegde tuinen, meerdere terrassen en een ruime veranda, allemaal ontworpen om uw mediterrane levensstijl te verbeteren.

Voor meer informatie kunt u ons vandaag nog een e-mail sturen.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702282, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
Nieuw
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Villa La Isla, moderne luxe villa te koop Cumbre del Sol, Benitachell (Costa Blanca, Alicante).Uitstekende ligging, spectaculaire zeezichten, 4 slaapkamers, 5 badkamers en …

2,720,000
Referentie: 703184

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst