3 slaapkamers Villa onroerend goed in Benitachell

Benitachell, Alicante, Spain
2,865,000
Ref: 702284
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
5
Huis
693 m²
Perceel
1158 m²
Zwembad
Yes
Prijs
2,865,000

Omschrijving

Deze prachtige villa ligt in het pittoreske stadje Benitachell en biedt ongeëvenaarde luxe en een adembenemend uitzicht op zee. Ontworpen met verfijnde elegantie en ultiem comfort, is deze woning het perfecte toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar een serene en luxe levensstijl.

De villa beschikt over drie ruime slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer, wat zorgt voor maximale privacy en comfort voor zowel bewoners als gasten. De uitgestrekte woon- en eetgedeeltes zijn ontworpen met een open indeling die naadloos overgaat in de ultramoderne keuken. Deze moderne keuken, uitgerust met de nieuwste apparatuur en afwerkingen, is een droom voor elke culinaire liefhebber en ideaal voor zowel intieme familiemomenten als grotere bijeenkomsten.

Stap naar buiten om te genieten van het ruime terras, perfect om buiten te eten en te ontspannen, terwijl u geniet van het spectaculaire uitzicht op zee. Het privézwembad is een opvallend kenmerk van de villa en biedt een rustige plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige kustlandschap.

Elk detail van deze villa is zorgvuldig ontworpen om een luxe en comfortabele woonervaring te bieden.

Voor meer informatie of het regelen van een bezichtiging, neem gerust contact met ons op. Mis de kans niet om van deze droomvilla uw nieuwe thuis te maken.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702284, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
Nieuw
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Villa Marina, moderne luxe villa te koop Cumbre del Sol, Benitachell (Costa Blanca, Alicante).Uitstekende ligging, spectaculaire zeezichten, 3 slaapkamers, 5 badkamers en u…

2,865,000
Referentie: 703185

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst