terrein onroerend goed in Benissa

Benissa, Alicante, Spain
199,995
Ref: 702295
1 /
Slaapkamers
0
Badkamers
0
Huis
Perceel
1039 m²
Zwembad
Yes
Prijs
199,995

Omschrijving

Dit terrein, gunstig gelegen in de buurt van het pittoreske strand van La Llobella in Benissa, biedt zowel praktische voordelen als rust. Gelegen in een rustige en groene omgeving, is het ideaal voor de bouw van een prachtige villa met zwembad en omliggende tuinen, waardoor het de perfecte setting biedt voor het genieten van de mediterrane levensstijl.

Het vrijwel vlakke terrein vereenvoudigt het bouwproces aanzienlijk, wat het een uiterst efficiënte keuze maakt voor het realiseren van uw droomhuis. Stel je voor dat je jouw woning creëert in een serene omgeving die zowel privacy als nabijheid van het strand biedt, waardoor de perfecte balans tussen ontspanning en gemak wordt bereikt.

De omliggende regio toont de natuurlijke charme van de Costa Blanca en biedt een rustige en groene achtergrond die vrede en welzijn bevordert. De nabijheid van het strand van La Llobella biedt niet alleen indrukwekkende uitzichten, maar ook gemakkelijk toegang tot gouden zandstranden en kristalhelder Middellands Zee-water, ideaal voor recreatie en ontspanning.

Dit terrein is niet alleen een kans om een huis te bouwen; het is een kans om een persoonlijk toevluchtsoord te creëren op een locatie die ontspanning harmonieert met modern comfort. Grijp deze gelegenheid aan om uw droomvilla te ontwerpen en te bouwen op een plek die zowel een rustige retraite als een ideale uitvalsbasis biedt om Benissa en de Costa Blanca te verkennen en te genieten.

Voor meer informatie of om een bezoek aan het terrein te regelen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw project in deze prachtige omgeving.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702295, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
terrein onroerend goed in Benissa

Dit perceel strekt zich uit over drie terrassen en biedt de mogelijkheid om een zuidgerichte woning te bouwen met prachtig uitzicht over de vallei. Momenteel wordt het perc…

195,000
Referentie: 702267
...
terrein onroerend goed in Benissa

Bouwgrond te koop aan de kust van BenissaEen vlak perceel stedelijke bouwgrond bevindt zich binnen de urbanisatie La Pinada aan de kust van Benissa, net boven de baaien van…

199,995
Referentie: 694776
...
terrein onroerend goed in Benissa

Mooi rustiek perceel van 10.894m2 op een zeer rustige locatie maar op korte (loop)afstand van het centrum van Benissa. Het heeft goede toegang en open, panoramisch uitzicht…

199,000
Referentie: 694184

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst