4 slaapkamers Villa onroerend goed in Javea

Javea, Alicante, Spain
1,480,000
Ref: 702307
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Huis
420 m²
Perceel
1741 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,480,000

Omschrijving

Gelegen in een centrale wijk in Jávea, ligt deze charmante en unieke vrijstaande villa op een perceel op het zuiden. Het gehele pand is gelijkvloers en omvat een aparte studio in de tuin, compleet met een eigen badkamer en souterrain.

Het perceel van 1.741 m² ligt op minder dan 5 minuten rijden van het strand van Jávea en ligt gunstig dicht bij voorzieningen zoals supermarkten, restaurants en internationale scholen.

Het hoofdhuis draait om een ruime keuken met een bijkeuken, die dienst doet als het hart van het huis. De keuken beschikt over een uitstekende binnen/buiten stroom, veel natuurlijk licht en komt uit op een grote gedeeltelijk overdekte veranda (naya) om het hele jaar door buiten te genieten. Aan de westkant van het huis vindt u de woonkamer met een open haard, met uitzicht op het zuidwesten en prachtige avondzonsondergangen. Aan deze kant bevindt zich ook de hoofdslaapkamer, die is voorzien van een terras, een royale badkamer en een inloopkast.

Aan de oostkant zijn er twee ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer en terras, waardoor ze ideaal zijn voor gasten of opgroeiende kinderen. Deze kant van het huis heeft een aparte ingang en kan worden afgesloten van de belangrijkste woonruimtes.

Vanuit de hoofdwoning heeft u uitzicht op de tuin, die is voorzien van een groot rechthoekig zwembad van 14x3 meter, perfect om baantjes te trekken. Bovendien kan de studio worden aangepast aan uw behoeften, of het nu gaat om een gastensuite of een kantoor aan huis.

Het project heeft een vergunning gekregen en de start van de bouw staat gepland voor september.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702307, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

PROJECT MET LICENTIE: stijlvolle, gelijkvloerse villa te koop in Javea Een moderne, lichte en vooral comfortabele villa op één niveau met separate studio in de tuin. Cen…

1,480,000
Referentie: 672960
...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Spectaculaire nieuw gebouwde villa in Javea.  Het perceel van 1741 m2 ligt op minder dan 5 minuten rijden van het strand van Javea en is gunstig gelegen op korte rija…

1,480,000
Referentie: 669017
...
5 slaapkamers Villa onroerend goed ...

This stunning 4 bedroom villa is set in over 3.000m2 of beautiful landscaped gardens and is located on the mid slopes of the Montgo. A path from the driveway (carport) lead…

1,485,000
Referentie: 667699

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst