4 slaapkamers Villa onroerend goed in Javea

Javea, Alicante, Spain
1,225,000
Ref: 702316
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Huis
185 m²
Perceel
1000 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,225,000

Omschrijving

Deze villa, gelegen in een prestigieuze woonwijk op slechts 8 minuten van de zee, is gelegen op een van de mooiste plekken aan de Spaanse kust, waardoor het een ideaal toevluchtsoord is voor een rustig leven. Gelegen op een perceel van 1.000 m² in Monte Olimpo, biedt dit project met een bouwvergunning gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen van de stad.

De lichte villa met twee verdiepingen beschikt over 4 slaapkamers en 3 moderne badkamers. Het hoofdniveau omvat een ruime woonkamer, een eetkamer, een open keuken, een slaapkamer met eigen badkamer, twee extra slaapkamers en een badkamer. Deze verdieping biedt tevens toegang tot het buitenterras.

Grote ramen door het hele huis zorgen voor een lichte en luchtige sfeer, met uitzicht op de tuin, de bergen en de zee.

Op de bovenverdieping vindt u een slaapkamer met eigen badkamer en een eigen terras met een prachtig uitzicht.

De villa is gebouwd volgens hoge normen met aandacht voor detail, waaronder elegante afwerkingen, hoogwaardige fittingen, een volledig uitgeruste keuken, inbouwkasten en terrassen met een tuin en zwembad. Het ontwerp zorgt voor onderhoudsgemak en wordt volledig afgewerkt en klaar voor bewoning opgeleverd.

Deze villa is perfect als vakantiehuis of hoofdverblijfplaats en stelt u in staat om de zonnige dagen en ontspannen levensstijl die Spanje te bieden heeft volledig te omarmen.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702316, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
5 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Luxe villa te koop in Javea, Costa Blanca. Deze prachtig gepresenteerde villa is afgewerkt met de hoogste kwaliteiten en is verdeeld over twee niveaus verbonden via een …

1,215,000
Referentie: 611237
...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

For Sale: A substantial property situated in an elevated position in the salubrious area of Puerta Fenicia. Electric gates open up onto a pressed crete driveway and into a…

1,215,000
Referentie: 51022

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst