3 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira

Moraira, Alicante, Spain
885,000
Ref: 702322
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Huis
125 m²
Perceel
800 m²
Zwembad
Yes
Prijs
885,000

Omschrijving

Introductie van een nieuw ontwikkelde, moderne villa die zorgvuldig is ontworpen om te harmoniëren met het perceel, een uniek en exclusief karakter biedt en naadloos opgaat in de omgeving. Deze villa is ontworpen om optimaal te profiteren van ons prachtige mediterrane klimaat.

De woning is geheel op één verdieping ontworpen en biedt een praktische en functionele leefruimte. Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime hal die leidt naar een volledig ingerichte keuken die uitkomt op een royale eet- en woonkamer.

De hoofdslaapkamer beschikt over een en-suite badkamer en een kleedkamer, terwijl twee extra slaapkamers een tweede badkamer delen.

Buiten beschikt de villa over een uitnodigend terras aan de voorzijde met een privézwembad en een ontspannende ligweide. De achtertuin is perfect voor het buitenleven, compleet met een terras om buiten te dineren en een barbecue. De omliggende tuinen zijn prachtig ontworpen om charmant en toch onderhoudsarm te zijn.

Gunstig gelegen op slechts 2 minuten lopen van een verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder een restaurant, café, bakker, apotheek, tennisclub en minigolf, ligt de villa ook op slechts drie minuten rijden van het centrum van Moraira, dat een heerlijk scala aan restaurants, cafés, bars, winkels en een unieke charme biedt. Daarnaast zijn er een eigen, gezellige jachtclub en zandstranden met helder water in de buurt.

Voor meer informatie over deze woning of vergelijkbare mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702322, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
Nieuw
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Mooie moderne villa helemaal gelijkvloers, waardoor dit een praktisch en functioneel huis is. Vanuit de entree kom je in de hal, waar je aan de rechterkant de volledig ing…

885,000
Referentie: 703359
...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

In aanbouw: gelijkvloerse moderne villa te koop in Moraira Deze moderne villa is speciaal ontworpen en volledig aangepast aan het perceel, met een exclusief karakter dat…

885,000
Referentie: 702038
...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Gelijkvloerse nieuwbouw villa te koop in Moraira Altijd al gedroomd van een nieuwbouw villa in Moraira? Dan is dit wellicht de uitgelezen kans voor u. Een gelijkvloerse,…

885,000
Referentie: 702037

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst