3 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira

Moraira, Alicante, Spain
1,499,990
Ref: 702325
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Huis
259 m²
Perceel
800 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,499,990

Omschrijving

Welkom in de wereld van hedendaagse luxe met deze moderne nieuwbouwvilla in Moraira. Gelegen op een verhoogd perceel van meer dan 800 m² met een zuidelijke oriëntatie, biedt deze woning adembenemend zeezicht.

Bij het betreden van de villa word je verwelkomd door een ruime woonkamer, een open keuken met een centraal eiland en hoogwaardige apparatuur, en een aangrenzende bijkeuken met directe toegang tot de parkeerplaats. Op de begane grond bevindt zich de luxueuze master suite met een royale inloopkast, een tweede bijkeuken en een badkamer. Daarnaast is er een veelzijdige ruimte die kan dienen als kantoor of extra slaapkamer. Een gastentoilet bevindt zich naast de entree. De woonkamer en de master bedroom zijn door de grote ramen die uitkijken op het terras, badend in natuurlijk licht.

Op de bovenverdieping zijn er twee uitzonderlijk ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer, inloopkast en toegang tot een terras met spectaculair zeezicht. Buiten kunnen de bewoners ontspannen op het zonneterras of onder de pergola met buitenkeuken en barbecue, omringd door een onderhoudsarme tuin uitgerust met een automatisch irrigatiesysteem. Er is zelfs de mogelijkheid om een lift te installeren. Het perceel is volledig omheind en voorzien van een elektrische poort en een toegangspoort voor gasten.

De villa wordt verwarmd door middel van centrale gasverwarming en heeft airconditioning via split-systemen die zowel koeling als verwarming bieden. Moraira voegt een extra dimensie toe aan deze luxe levensstijl, met zijn idyllische stranden, levendige promenades en schilderachtige straatjes vol boetieks en restaurants.

Het biedt de perfecte mix van rust en vitaliteit, en is een bestemming die zowel door toeristen als permanente bewoners wordt gewaardeerd.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702325, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
Nieuw
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Ontdek deze uitzonderlijke villa, ideaal gelegen op slechts 5 minuten lopen van zowel het strand als het dorp in Moraira. Bij het betreden van de prachtige foyer word je be…

1,499,000
Referentie: 703192
...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Deze verbluffend gerenoveerde moderne villa biedt alles wat u zich maar kunt wensen op het gebied van luxe en comfort. Prachtig gelegen met vrij uitzicht op de bergen en op…

1,500,000
Referentie: 702334
...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Ontdek het toppunt van luxe wonen in deze prachtige villa met ongeëvenaard uitzicht op zee, gunstig gelegen op slechts 5 minuten rijden van het beroemde Cala L'Andrago in M…

1,499,000
Referentie: 700775

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst