8 slaapkamers Finca onroerend goed in Teulada

Teulada, Alicante, Spain
1,549,000
Ref: 540148
1 /
Slaapkamers
8
Badkamers
6
Huis
450 m²
Perceel
5700 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,549,000

Omschrijving

Deze prachtig gerestaureerde 200 jaar oude finca, met prachtig panoramisch uitzicht op de zee en de bergen, ligt in Teulada, op slechts 5 minuten lopen van de stad.
De totale constructie van 450m2 is gelegen op een groot perceel van 5.700m2 dat is voorbereid op het verbouwen van allerlei soorten groenten.
De hoofdaccommodatie bestaat uit 2 niveaus. Op de begane grond vindt u een grote woonkamer met open haard, een Naya met prachtig uitzicht op zee en een rustieke keuken van waaruit u toegang heeft tot de mediterrane patio. Ook op deze verdieping is er een tweepersoonskamer met eigen badkamer en een gastenbadkamer. Een interne trap leidt naar de tweede verdieping waar zich de hoofdslaapkamer bevindt met toegang tot de patio, 3 andere slaapkamers, 2 badkamers en een groot terras.
Daarnaast bestaat het gastenverblijf op hetzelfde perceel ook uit 2 niveaus. De begane grond bestaat uit een woonkamer met open keuken, een naya en een berging die kan worden omgebouwd tot een andere slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 3 tweepersoonskamers en 1 badkamer.
Het buitengedeelte heeft een groot zwembad met terras en buitendouche, barbecue, twee vijvers en een prachtige mediterrane tuin met automatische irrigatie.
Deze unieke finca met een adembenemend uitzicht op de bergen en de zee is een must see!

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 540148, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst