2 slaapkamers Villa onroerend goed in Benissa

Benissa, Alicante, Spain
795,000
Ref: 702825
1 /
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Huis
326 m²
Perceel
2291 m²
Zwembad
Yes
Prijs
795,000

Omschrijving

Exclusieve Mediterraanse Ibizastijl Villa met Indrukwekkend Uitzicht op Zee en Bergen

We presenteren een architectonisch juweel in het hart van de Middellandse Zee, een spectaculaire villa in Ibizastijl, gelegen aan een rustige doodlopende straat, waar sereniteit en privacy gegarandeerd zijn. Deze unieke eigendom combineert de traditionele mediterrane essentie met moderne luxe en biedt een oase van rust en verfijning, omringd door de natuur.

De villa is zorgvuldig ontworpen en verdeeld over drie onafhankelijke ruimtes, wat uitzonderlijke flexibiliteit en functionaliteit biedt om aan verschillende behoeften en levensstijlen te voldoen.

In het hart van deze majestueuze villa bevindt zich de hoofdwoning. Met een elegant ontwerp en een open indeling die het natuurlijke licht binnenlaat, is elke ruimte gecreëerd om maximaal comfort te bieden. Architectonische details geïnspireerd door de mediterrane stijl, zoals bogen, witgekalkte muren en vloeren van natuursteen, mengen zich met eigentijdse elementen, waardoor een warme en verfijnde sfeer ontstaat. Hier is elke hoek ontworpen om van de omgeving te genieten, met grote ramen die een panoramisch uitzicht op zee en bergen bieden vanuit vrijwel elke hoek.

Gastenappartement: Gelegen op de onderste verdieping biedt dit ruime en elegante appartement volledige onafhankelijkheid voor gasten. Perfect voor vrienden of familie, het beschikt over alles wat nodig is voor een comfortabel en privé verblijf. De onafhankelijke toegang en de nabijheid van het zwembad en de terrassen maken het een perfecte plek om te ontspannen en van de zon te genieten.

Aangrenzende studio naast de garage: Deze multifunctionele ruimte, gelegen op een aangrenzend perceel, is ideaal om extra gasten te huisvesten of voor gebruik door het personeel. Deze ruimte is een natuurlijke uitbreiding van de villa en zorgt voor maximaal comfort voor alle bewoners, zonder afbreuk te doen aan de privacy van de hoofdwoning.

Het eigendom strekt zich uit over twee gecombineerde percelen en biedt een enorm terrein van 1668 m² met goed onderhouden mediterrane tuinen, zonnige terrassen en ontspanningsruimtes. Elke buitenhoek is ontworpen om optimaal te genieten van de natuur die de villa omringt. De zuidelijke oriëntatie van de villa zorgt voor overvloedig zonlicht gedurende de hele dag, wat ideale buitenruimtes creëert om te ontspannen, gasten te vermaken of simpelweg te genieten van de natuurlijke omgeving.

De charme van dit eigendom stopt niet binnen. Buiten wacht een groot privézwembad, omringd door elegante terrassen met natuurstenen vloeren, waar luxe en natuur samenkomen. Hier kun je genieten van onvergetelijke zonsondergangen terwijl je uitkijkt over de kristalheldere blauwe zee en de majestueuze bergen aan de horizon.

Met meer dan 300 m² aan bebouwing is elk detail van deze villa zorgvuldig geselecteerd om het hoogste niveau van comfort en exclusiviteit te garanderen. Enkele van de hoogtepunten zijn:

Een groot privézwembad omringd door ruime terrassen, waar je kunt genieten van de mediterrane levensstijl in de buitenlucht.

Buitenruimtes met eetgedeeltes en chill-out zones, perfect voor feesten of gewoon om te ontspannen in de zon.

Panoramisch uitzicht dat een ongeëvenaard gevoel van rust biedt. Vanuit elk deel van het eigendom, of het nu vanuit het zwembad, de terrassen of het interieur is, bieden de uitzichten op zee en bergen een inspirerende en ontspannende omgeving.

Hoogwaardige materialen door de hele villa, waaronder natuurstenen vloeren, edelhouten afwerkingen en architectonische details die de authentieke Ibizastijl oproepen.

Garage en privéparkeerplaats met ruimte voor meerdere voertuigen, wat functionaliteit biedt zonder in te boeten aan esthetiek.

Een Eigendom met Stijl, Privacy en Exclusiviteit

Deze villa is veel meer dan een huis; het is een exclusieve retraite waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om een uitzonderlijke leefervaring te bieden. Ideaal voor diegenen die de charme van de mediterrane levensstijl willen combineren met modern comfort en luxe, is deze woning perfect voor wie waarde hecht aan privacy, ruimte en de natuurlijke omgeving.

Gelegen in een van de rustigste en meest prestigieuze gebieden van de Benissa-kust, is deze villa de perfecte plek om te ontsnappen aan de buitenwereld en je onder te dompelen in de schoonheid van het mediterrane leven. Of het nu als permanente woning of vakantiewoning is, deze eigendom heeft alles wat nodig is om te genieten van een leven vol elegantie en comfort.

 

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 702825, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
11 slaapkamers Villa onroerend goed...

Unieke en onberispelijke villa met zeven appartementen, gelegen op slechts 350 meter van de Middellandse Zee, op loopafstand van zowel het strand van La Fustera, restaurant…

799,000
Referentie: 688448

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst