3 slaapkamers Villa onroerend goed in Altea
Nieuw

Altea, Alicante, Spain
1,980,000
Ref: 703005
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
5
Huis
486 m²
Perceel
1290 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,980,000

Omschrijving

Deze prachtige villa met 4 verdiepingen is ontworpen om zowel luxe als rust te bieden, gelegen in een serene en groene omgeving van Altea. Met adembenemende uitzichten op de zee en de bergen combineert dit huis elegant design met moderne functionaliteit.

Begane grond: Ga naar binnen via een 6 meter brede garagedeur, waar u voldoende ruimte vindt en een luxe OTIS-lift die plaats biedt aan maximaal zeven personen. De lift biedt een spectaculair uitzicht door het paneelraam terwijl deze door de villa omhoog gaat.

Eerste verdieping: Deze verdieping biedt 40 m² aan veelzijdige ruimte, ideaal voor het creëren van een onafhankelijk appartement, een sportschool of een extra suite.

Tweede verdieping: Beschikt over de hoofdingang, twee volledige suites met elk een eigen terras, een gastentoilet en een wasruimte. Een binnentrap leidt naar de volgende verdieping.

Derde verdieping: Een uitgestrekte open ruimte van 80 m² herbergt de designkeuken van Porcelanosa, woonkamer en eetkamer. De woonkamer komt direct uit op het 150 m² grote hoofdterras en het infinity zwembad, terwijl de keuken toegang biedt tot een apart terras en een trap die leidt naar het dakterras en extra perceeloppervlakte.

Deze villa is uitgerust met vloerverwarming en onafhankelijke airconditioningsystemen voor elke kamer, aangestuurd door een efficiënt Daikin aerothermisch systeem. Een smart home KNX-systeem van Jung stelt u in staat om de apparaten van de villa op afstand te bedienen.

Het hoofdterras beschikt over een 25 m² grote BBQ-ruimte, een buitenbadkamer en een zwembaddouche, met alles wat u nodig hebt om buiten te leven zonder dat u het huis hoeft te betreden.

De hoogwaardige afwerkingen van de villa omvatten een ultramoderne Porcelanosa keramische vloer die koloniaal hout nabootst en door het hele pand loopt, zowel binnen als buiten. Grote keramische tegels sieren de muren van de hoofdslaapkamer en woonkamer.

Deze uitzonderlijke villa wacht erop dat u hem helemaal naar uw hand zet. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een ​​bezichtiging te plannen.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 703005, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
4 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Een wooncomplex vol licht, met grote binnenruimtes, unieke architectuur en een natuurlijke omgeving, panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Benidorm.…

1,986,600
Referentie: 688806

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst