3 slaapkamers Appartement onroerend goed in Altea
Nieuw

Altea, Alicante, Spain
395,000
Ref: 703012
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Huis
149 m²
Perceel
Zwembad
Niet gespecificeerd
Prijs
395,000

Omschrijving

Stap in een wereld van luxe en omarm de mediterrane levensstijl met dit uitzonderlijke appartement! Dit juweeltje ligt direct aan het strand en biedt een dagelijkse dosis kustgeluk. Stel je voor dat je je dag begint met het rustgevende geluid van de golven en geniet van je ochtendkoffie terwijl je geniet van de eindeloze blauwe horizon vanuit je woonkamer en terras. Je wordt getrakteerd op adembenemende uitzichten op zee die zich uitstrekken zover je kunt kijken, allemaal met uitzicht op het ongerepte kiezelstrand van Altea.

Dit elegante appartement beschikt over drie ruime slaapkamers en twee prachtig ontworpen badkamers, wat een perfecte mix van comfort en stijl creëert. De interieurs zijn afgewerkt volgens de hoogste normen, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen. Bovendien is parkeren een fluitje van een cent met een royale ruimte die niet één maar twee auto's van normale grootte past - een onschatbaar gemak in deze gewilde omgeving.

Maar het gaat niet alleen om het appartement zelf. Je bevindt je op een fantastische locatie waar alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Een korte wandeling brengt je naar een supermarkt voor je dagelijkse benodigdheden en op slechts 50 meter afstand kun je genieten van een verfrissende duik in de Middellandse Zee.

Wanneer u klaar bent om meer te ontdekken, bent u perfect gelegen voor gemakkelijke toegang tot het beste van de Costa Blanca. Een snelle rit van 10 minuten brengt u naar het levendige hart van Benidorm, met zijn levendige sfeer en entertainmentmogelijkheden. Of een rit van 15 minuten brengt u naar het charmante stadje Calpe, bekend om zijn prachtige uitzichten over de kust en heerlijke eetgelegenheden.

In dit prachtige appartement vindt u niet alleen een plek om te wonen, u omarmt een kustlevensstijl vol rust, gemak en eindeloze mediterrane schoonheid. Mis uw kans niet om dit uw eeuwige thuis of perfecte vakantiebestemming te maken!

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 703012, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
Nieuw
2 slaapkamers Appartement onroerend...

Wij zijn verheugd u dit spectaculaire appartement met uitzicht op zee in Altea (Mascarat) te kunnen aanbieden. Het heeft 85 m² woonoppervlak. De rest van de bebouwde opperv…

395,000
Referentie: 703010
...
2 slaapkamers Appartement onroerend...

Ontdek uw droomappartement met twee slaapkamers en twee badkamers in Mascarat Altea, Spanje, met spectaculair uitzicht op zee, Altea, Sierra Helada en de haven. Op slechts …

395,000
Referentie: 672312

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst