2 slaapkamers Appartement onroerend goed in Altea
Nieuw

Altea, Alicante, Spain
495,000
Ref: 703015
1 /
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Huis
150 m²
Perceel
Zwembad
Yes
Prijs
495,000

Omschrijving

Dit ruime en charmante appartement met 2 slaapkamers, gelegen in het hart van een exclusieve urbanisatie, biedt een gezellige en stijlvolle woonsfeer met een prachtig panoramisch uitzicht.

Als u het royale terras op het zuiden betreedt, wordt u betoverd door het geweldige uitzicht dat zich uitstrekt van de kristalheldere blauwe zee van Altea tot de hele kustlijn en de ruige schoonheid van het Sierra Bernia-gebergte. Dit adembenemende uitzicht is 's avonds net zo indrukwekkend, waardoor elk moment op het terras een waar genot is.

Het terras zelf is een fantastische plek om te ontspannen, te genieten van de zon en de zachte mediterrane bries terwijl u geniet van dit ongeëvenaarde uitzicht. Het interieur is ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten, met onlangs geüpdatete huishoudelijke apparaten en airconditioning/verwarming.

De woonkamer, keuken en eetkamer vloeien naadloos in elkaar over en creëren een uitnodigende ruimte vol natuurlijk licht door de grote ramen. Het is een plek waar u zich helemaal thuis zult voelen. De hoofdslaapkamer is een vredig toevluchtsoord, met een ruime en-suite badkamer en een gang met voldoende ingebouwde kasten voor voldoende opbergruimte. De tweede slaapkamer is net zo ruim, met een goed geplaatste badkamer aan de andere kant van de gang.

Een handige functie is de ruime berging in de gang bij het appartement, perfect om uw spullen op te bergen. Bovendien biedt de parkeergarage om de hoek van de lift ruimte voor één grote auto, wat het leven een stuk gemakkelijker maakt.

Het Villa Marina Golf-complex, met twee gemeenschappelijke zwembaden, is perfect voor ontspannende zomerdagen en rustige momenten. De goed onderhouden groene gemeenschappelijke ruimtes dragen bij aan de algehele charme en bieden een vredig decor voor een heerlijke mediterrane levensstijl. Met name de actieve vereniging van eigenaren zorgt voor uitstekend onderhoud van het gebouw.

Er zijn ook bezoekersparkeerplaatsen in het complex. Voor extra gemak zijn er drie conciërges beschikbaar, waarvan er twee overdag wisselen en één 's nachts. Ze zijn allemaal servicegericht, meertalig en zorgen voor een veilige omgeving.

Dit prachtige appartement staat te koop en de inrichting is onderhandelbaar voor geïnteresseerde kopers. Mis de kans niet om dit juweeltje in Altea uw thuis te maken: een perfecte mix van comfort, eenvoud en de adembenemende schoonheid van de Spaanse kustlijn wacht op u.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 703015, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst