3 slaapkamers Villa onroerend goed in Altea
Nieuw

Altea, Alicante, Spain
1,050,000
Ref: 703026
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Huis
240 m²
Perceel
800 m²
Zwembad
Yes
Prijs
1,050,000

Omschrijving

Deze luxe villa in aanbouw, gelegen in de prestigieuze wijk van Sierra de Altea, biedt een adembenemend uitzicht op zee en panoramische uitzichten over de omgeving. Het gebied van Sierra de Altea, ook beter bekend als “Altea La Vieja” staat bekend als een exclusieve villa wijk op de zuidhelling van de Sierra Bernia met een ideale zonligging, waardoor u optimaal kunt genieten van de zon.

De villa beschikt over een prachtig interieur met drie ruime slaapkamers en drie moderne badkamers, perfect voor comfort en privacy. De meer dan royale woonkamer van zo´n 53m2 is verbonden met een open keuken, die volledig is uitgerust met alle benodigde elektronische apparaten, ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

De villa is ontworpen met oog voor detail en voorzien van de nieuwste snufjes en hoogwaardige bouwmaterialen. U zult genieten van het comfort van verwarming en airconditioning, die het hele jaar door voor een aangename temperatuur zorgen. De ceramisch/ porseleinen vloeren voegen een extra vleugje elegantie toe aan de ruime en lichte vertrekken.

Daarnaast is de villa voorbereid middels een Pré installatie van zonnepanelen, dus indien gewenst kunt u genieten van een duurzame en energie-efficiënte levensstijl. Elke ruimte is zorgvuldig ontworpen om luxe en comfort te bieden, waardoor deze villa een perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de prachtige groene omgeving van Altea la Vieja.

Buiten vindt u een onderhoudsarme tuin met uitgestrekte terrassen die een panoramisch uitzicht op de zee bieden. Het hoogtepunt van het exterieur is het ruime zwembad, waar u kunt genieten van ontspannende momenten met een adembenemend uitzicht.

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 703026, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst