2 slaapkamers Villa onroerend goed in Moraira
Nieuw

Moraira, Alicante, Spain
399,000
Ref: 703212
1 /
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Huis
74 m²
Perceel
508 m²
Zwembad
Niet gespecificeerd
Prijs
399,000

Omschrijving

We presenteren een exclusieve villa om te renoveren in de meest gewilde wijk van Moraira, Pla del Mar. Deze unieke woning, gelegen op een onovertroffen locatie, is een uitzonderlijke kans voor investeerders die een luxe residentie willen creëren in een van de meest gewilde bestemmingen aan de Costa Blanca. Met zijn nabijheid tot kristalheldere stranden en op slechts een aangename wandeling van het charmante stadscentrum van Moraira, biedt het de perfecte balans tussen rust, comfort en een mediterrane levensstijl.

De villa staat op een perceel omgeven door pijnbomen, wat zorgt voor privacy en een ongeëvenaarde natuurlijke omgeving. De huidige structuur van het huis is solide en biedt eindeloze mogelijkheden om een renovatieproject te ontwikkelen dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Je kunt een moderne villa ontwerpen met ruime open ruimtes, of een residentie in traditionele stijl combineren met elegantie en comfort.

Gelegen in Pla del Mar, de meest exclusieve en veilige wijk van Moraira, geniet deze woning van een bevoorrechte locatie: op slechts enkele minuten lopen van de jachthaven, de beste stranden van de regio en een gevarieerd aanbod van eetgelegenheden en winkels. Het is een unieke kans voor diegenen die willen genieten van de mediterrane levensstijl zonder in te leveren op het comfort en de luxe die deze elitewijk kenmerkt.

Ideaal voor visionaire investeerders, deze villa heeft enorm veel herwaarderingspotentieel dankzij de grote vraag naar onroerend goed in dit gebied. Met de juiste renovatie zal deze woning worden omgevormd tot een unieke parel in het hart van Moraira, die een privétoevluchtsoord biedt met alle charme en sereniteit van de Costa Blanca, terwijl het profiteert van een eersteklas locatie die jaar na jaar in waarde blijft stijgen.

Als je op zoek bent naar een veilige investering met enorm potentieel, in een van de meest prestigieuze gebieden van de mediterrane kust, dan is deze villa in Pla del Mar ongetwijfeld een kans die je niet wilt missen. Ontdek alles wat deze woning te bieden heeft en breng je project tot leven in het hart van Moraira!

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 703212, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst