3 slaapkamers Villa onroerend goed in Benissa
Nieuw

Benissa, Alicante, Spain
599,000
Ref: 703213
1 /
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Huis
277 m²
Perceel
810 m²
Zwembad
Yes
Prijs
599,000

Omschrijving

Exclusieve Traditionele Mediterrane Stijl Villa in Benissa Costa, met Spectaculair Uitzicht op Zee en de Peñón de Ifach

We presenteren u een uniek eigendom in een van de meest exclusieve en gewilde urbanisaties van de Benissa-kust. Deze villa in mediterrane stijl is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een luxe toevluchtsoord aan de Costa Blanca, waarbij de charme van traditionele architectuur wordt gecombineerd met het modernste comfort.

Gelegen in een prestigieuze urbanisatie met conciërgeservice, biedt het maximale rust en privacy. Ideaal als permanente woning of vakantiehuis, kunt u genieten van het milde mediterrane klimaat en de natuurlijke schoonheid van de omgeving zonder zorgen.

De villa is gelijkvloers, wat het bijzonder comfortabel en functioneel maakt. Het beschikt over drie ruime slaapkamers, allemaal met ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht bieden op de tuin en de omgeving. De twee badkamers zijn uitgerust met hoogwaardige afwerkingen en bieden elegantie en functionaliteit. Elke ruimte is zorgvuldig ontworpen, waarbij rustieke en traditionele elementen worden gecombineerd met moderne accenten die een gezellige sfeer creëren.

Het hart van de villa is de ruime woonkamer met een warme open haard, ideaal voor koelere avonden, en directe toegang tot het terras. De open keuken, volledig uitgerust met alle benodigde apparaten, is perfect voor zowel kookliefhebbers als voor het ontvangen van gasten in een elegante en functionele omgeving.

Vanaf de woonkamer en eetkamer is er toegang tot een prachtig terras, waar de ware magie van het eigendom zich voor uw ogen ontvouwt. Hier zijn het panoramische uitzicht op de Middellandse Zee en de imposante Peñón de Ifach simpelweg adembenemend. Dit is de ideale plek om te ontspannen, van de zon te genieten of buiten te dineren met vrienden en familie, terwijl u optimaal profiteert van het klimaat en de unieke omgeving.

De villa wordt omgeven door een weelderige mediterrane tuin, met inheemse vegetatie die privacy en schoonheid aan de omgeving toevoegt. In het midden van de tuin bevindt zich het privézwembad, omgeven door een groot zonneterras, perfect om te ontspannen en af te koelen tijdens de warme zomerdagen. Daarnaast beschikt het eigendom over een barbecuezone, ideaal voor buitenmaaltijden en feesten.

De villa ligt op een perceel van meer dan 800 m², wat voldoende ruimte biedt om te genieten van rust en natuur. Het ruime terrein biedt meerdere hoeken om te ontspannen, met vrij uitzicht op de horizon en de blauwe zee.

Deze exclusieve villa in mediterrane stijl is veel meer dan een woning, het is een levensstijl. Hier kunt u de rust en luxe ervaren die alleen te vinden zijn op een bevoorrechte locatie zoals deze, met de nabijheid van de beste stranden van de Costa Blanca en alle voorzieningen binnen handbereik.

Als u omringd wilt zijn door natuurlijke schoonheid, met alle moderne gemakken en in een veilige en exclusieve omgeving, is deze villa in Benissa Costa de perfecte plek voor u.

Kom het ontdekken en laat u betoveren door de charme!

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 703213, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
3 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Villa met zeezicht te koop dichtbij het strand van Baladrar.Een prachtige villa met zeezicht te koop op een toplocatie aan de betoverende kust van Benissa, in de nabijheid …

599,950
Referentie: 668836
...
6 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Villa met 2 aparte accommodaties te koop in Benissa, La Fustera - ideaal voor vakantieverhuur Locatie Deze interessante villa is gelegen in een rustig gedeelte van La F…

595,000
Referentie: 660833

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst