4 slaapkamers Villa onroerend goed in Benissa
Nieuw

Benissa, Alicante, Spain
699,000
Ref: 703409
1 /
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Huis
239 m²
Perceel
800 m²
Zwembad
Yes
Prijs
699,000

Omschrijving

Villa te koop in Benissa op 8 minuten lopen van de zee.

Bent u ook op zoek naar een traditionele villa met potentieel op een zeer goede locatie? Dan is deze goed onderhouden villa te koop in Baladrar, Benissa, wellicht precies wat u zoekt. Gelegen op een vlak perceel, op slechts 8 minuten lopen van de betoverende Cala Baladrar met een zeer populaire chiringuito, biedt deze woning een combinatie van rust, ruimte en een prettige omgeving. Bovendien ligt de supermarkt op slechts 1 kilometer afstand, en heeft u diverse restaurants en uitgaansmogelijkheden binnen handbereik – het dichtstbijzijnde restaurant ligt zelfs op slechts 100 meter.

De villa is verdeeld over twee vrijwel identieke woonlagen, elk met een eigen ingang. Het bovenste appartement is te bereiken via een externe trap. Beide verdiepingen beschikken over een ruime  woon-eetkamer, een open keuken, twee slaapkamers en twee badkamers. Ideaal voor wie op zoek is naar een woning met flexibiliteit, bijvoorbeeld om gasten te ontvangen of als verhuurobject.

Geniet van het mediterrane buitenleven op de veranda beneden, die, met een paar treden,  leidt naar de tuin met een 8x4 meter zwembad en een riante buitenkeuken – perfect voor lange zomeravonden met familie en vrienden. Het bovenste appartement heeft een royaal dakterras met uitzicht op de Middellandse Zee.

Deze woning is voorzien van vloerverwarming, dubbel glas en een gezellige open haard op beide verdiepingen. Beneden is er airconditioning aanwezig voor extra comfort tijdens de warme zomerdagen. Parkeren is geen probleem, met een carport voor één auto en voldoende ruimte om diverse voertuigen op eigen terrein te parkeren.

Deze charmante villa biedt veel potentie: of u nu op zoek bent naar een permanente woning onder de Spaanse zon, of een investering voor vakantieverhuur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een beetje aandacht en creativiteit kunt u deze villa omtoveren tot een eigentijdse droomwoning.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze unieke kans in Benissa? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging.

De getoonde prijs is exclusief belastingen en aankoopkosten / Het aanbod is onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen, beschikbaarheid, weglating en/of terugtrekking uit de markt zonder voorafgaande kennisgeving / Meubilair en inhoud volgens persoonlijke overeenkomst en niet volgens de foto's in de presentatie

Doet u een aanvraag

Deze aanvraag is voor Huis referentie 703409, Dit wordt automatisch opgeslagen met uw aanvraag

Verzoek tot terugbellen

Vergelijkbare huizen

...
5 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Ontdek uw oase van rust in deze prachtige woning, volledig gerenoveerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Elke hoek is zorgvuldig ontworpen om u maximaal comfort en welzi…

695,000
Referentie: 702941
...
5 slaapkamers Villa onroerend goed ...

Gelegen in een rustige doodlopende straat in Buenavista, hier ben je slechts 1,5 km verwijderd van de prachtige stranden en baaien van Baladrar, de plaatselijke voorziening…

695,000
Referentie: 700747

Beste koop huizen

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst met recent geselecteerde huizen met de beste prijs/waarde verhouding

Meld u aan voor onze 'beste koop' lijst Zie huidige lijst